vitafon

Podforum za sva pitanja vezana za dijagnostičke procedure, skener, rendgenski snimci, magnetna rezonanca, scintigrafija, gastroskopija, kolonoskopija, kolposkopija. Tumačenja, saveti, edukacija.

Moderator: moderato

Odgovori
ajvan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 09, 2009 8:55 am

vitafon

Post od ajvan »

hteo bi znati dali neko koristio vitafon i dali je to tacno sta reklamiraju.pozz
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: vitafon

Post od tamaraft »

Naravno da nije tacno, nemojte trositi novac na gluposti!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
gianni
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 12, 2007 6:37 pm

Post od gianni »

Vitafon, prema njihovom sajtu, radi na frekfenciji od 20 Hz do 18.000 Hz.
Ako su resili problem zvucnika, zaradice velike pare u hi-fi tehnici. Pogledajte cenovnike zvucnika koji imaju opseg priblizan tim vrednostima.
Jedan nas kardiohirurg koristi muziku u postoperativnom toku svojih bolesnika i ima izvrsne rezultate. Pusta im omiljenu muziku.
I jos nesto: setite se vibracija u telu koje osecate na koncertima :D
macola
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2011 11:52 am

Post od macola »

Ne razumem kako tako olako napisati ne ,a ja sam saznao da je aparat medicinski sertifikovan od strane Europske Unije ,a to mi je rekao moj prijatelj koji je pre nego ga je kupio dobro se raspitao.On ga koristi za sportsku povredu ramena i kaže da je mnogo dobra stvar.Uz njega su ga koristili i veoma skeptični roditelji ,koji kada su normalizovali visok pritisak i popravili sveukupno stanje promenili mišljenje.Ipak treba razmisliti jer koliko znam oni prodaju aparate vitafone oko 10 godina,pa da je prevara ipak bi to neko javno rekao zar ne? Pozdrav
Odgovori