što mi se dogodilo??

Podforum za sva pitanja vezana za dijagnostičke procedure, skener, rendgenski snimci, magnetna rezonanca, scintigrafija, gastroskopija, kolonoskopija, kolposkopija. Tumačenja, saveti, edukacija.

Moderator: moderato

Odgovori
tanja7777
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 14, 2009 3:59 pm

što mi se dogodilo??

Post od tanja7777 »

prije točno dvije godine,bila sam pod velikim stresom,muž na operaciji,bolesno dijete.... jedno jutro dok sam pila čaj osjetila sam kako mi je šalica jako teška i da šuškam dok pričam,da bi se desilo da mi postupno cijela strana tijela otrne,lijeva strana,...mogla sam se šakama udarati kako mi je bila utnuta...to je trajalo svega nekoliko minuta.....taj dan sam nakon toga imala užasnu glavobolju i povraćala sam.... to se desilo samo tad jednom....ja sam prepisivala to tome što sam večer prije sušila kosu ispod klime....al me strah da nije bilo i nešto gore...
help
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

I kako je od tada? Da li ste bili kod neurologa?
tanja7777
Novi član
Novi član

Post od tanja7777 »

nisam nikad bila kod neurologa...nakon 20 tak dana mi se desilo da mi je došlo slabo pa sam se prepala,povraćala i tresla se te završila na hitnoj i nisu znali šta mi je rekli su mi da moji simptomi nemaju veze s ničim,...nosalo me nekoliko dana,nalazi krvi su bili uredni kao i nalazi štitnjače pa su mi samo rekli da uzimam vitamine.da je stres,...nakon toga su mi počeli napadi panike pa je doktor rekao da je anksioznost.....godina dana mi je bila noćna mora....danas sam super ne kao nekad al borim se....al mi je najveći strah od toga što mi se tada desilo a dan danas neznam od čega jesam li bolesna ili je i stres mogao biti uzrok tome svemu
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

Nisam lekar pa ne mogu da ti dam strucni savet, a lekara ovde mislim da vise nema. Neurolog je lekar koga trebas posetiti.
Meni lici na jak migrenozni napad i na razvoj panike je mogao da utice strah od ponavljanja napada.
tanja7777
Novi član
Novi član

Post od tanja7777 »

hvala u svakom slučaju na odgovoru :)
Odgovori