RTG kolena

Podforum za sva pitanja vezana za dijagnostičke procedure, skener, rendgenski snimci, magnetna rezonanca, scintigrafija, gastroskopija, kolonoskopija, kolposkopija. Tumačenja, saveti, edukacija.

Moderator: moderato

Odgovori
Jokersu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 22, 2013 9:39 pm
Kontakt:

RTG kolena

Post od Jokersu »

Pošto mi je ovo prva poruka na forumu želeo bih da pozdravim sve članove.
Imam problema sa oštećenjem hrskavice u kolenu, na butnoj kosti. Putem maila sam kontaktirao jednu kliniku koja se bavi transpantacijom hrskavice. Da bi mogao dobiti neke informacije lekar je zatražio Rtg oba kolena u 2p na sto dužem filmu sa i bez opterećenja. Da li mi možete reći o kakvom se snimku radi i gde se može napraviti takav snimak.
Hvala
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: RTG kolena

Post od aa_aca »

Олакшај себи живот, па употреби јаке сталне магнете да би регенерисао своју хрскавицу. Прочитај о томе на мом сајту под Савети, Здравље, Зглобови. Докторка Душанка Мандић се одавно бави тим проблемима и успешно их решава. Адреса мог сајта се налази у мом профилу.

Ако те ова информација не занима, унапред се извињавам.
Поздрав
Jokersu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 22, 2013 9:39 pm
Kontakt:

Post od Jokersu »

[offtopic]
Nisam jos ni ceo jedan dan clan ovog foruma ali citajuci nekoliko tema vidim da Vi koristite forum za reklamu i prodaju Vasih magneta, sto mislim da nije bila ideja pokretaciima ovog sajta i foruma. Vas odgovor nema nikakve veze sa mojim pitanjem osim sto je neplacena reklama. Pre desetak godina sam kupio magnete i poceo ih nositi, trebalo mi je sedam dana da shvatim zasto se jako lose osecam, lupanje srca, malaksalost, nedostatak vazduha itd. dok nisam shvatio da se to desava od momenta kada sam poceo da koristim magnete,naravno po uputstvu. Moje misljenje je da se magneti mogu koristiti ali uz nadzor lekara, a ne da se kupuju "na trafici" i koriste.[/offtopic]
Izvinjavam se moderatorima za offtopic.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Да ли је уопште сврсисходно да подсетим да ја ништа не продајем.

Мој одговор има везе са Вашим проблемом, а са питањем нема и зато сам се унапред извинио. Ваљда сте прочитали мој пост до краја?

Не знам где сте купили магнете, али ако нису били радиоактивни нисте могли да имате никакве лоше ефекте од њих, а поготово не такве симптоме. Нарочито не после тако кратког времена. То је једноставно немогуће.

Ја непрестано на кичми носим седам јаких магнета од по 10.000 Гауса (1 Тесла) и ништа ми не фали ево ни после више од годину дана. Ти Ваши магнети сигурно нису имали више од 500 Гауса по комаду.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Да, заборавио сам да кажем да никакве везе немам ни са докторком Душанком Мандић. Она ме је једноставно одушевила својим радом и изумима и жељом да помогне људима. Зато једноставно не могу а да је не споменем у мојим саветима.

Пошто не желим да је ико узима у уста из лоших намера, гледаћу да је више не спомињем у мојим постовима. Њен сајт је наведен на мом сајту и надам се да ће то да буде довољно људима који заиста траже добро решење за своје проблеме.
Odgovori