MSCT - multislajs skener u Srbiji

Podforum za sva pitanja vezana za dijagnostičke procedure, skener, rendgenski snimci, magnetna rezonanca, scintigrafija, gastroskopija, kolonoskopija, kolposkopija. Tumačenja, saveti, edukacija.

Moderator: moderato

Odgovori
Peca JA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 19, 2011 7:55 pm

MSCT - multislajs skener u Srbiji

Post od Peca JA »

Kao sto se vidi iz naslova, zanima me gde je moguce uraditi snimanje multislajs skenerom u Srbiji, sem u Beogradu? Da li postoji ta mogucnost i u Klinickom centru Kragujevac? I da li u KG-u ili Nisu postoji MSCT 64? Koliko se ceka ako se odlazi samoinicijativno a koliko ako se ode sa uputom. Hvala na odgovoru!
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Re: MSCT - multislajs skener u Srbiji

Post od Slavko_slavko »

na njihovom sajtu, u cenovniku pise da je kompjuterizovamna tomografija 8000(i jos koji dinar,ali oko te cene)...da li je msct ili je drugi aparat u pitanju, ne znam, najbolje da ih nazovete i pitate,ili odete do njih(ako zivite u samom gradu)...
Peca JA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 19, 2011 7:55 pm

Re: MSCT - multislajs skener u Srbiji

Post od Peca JA »

Hvala na odgovoru! Onlajn cenovnik im je malo konfuzan, pa sam zvao i pitao, u Kragujevcu kosta 7500 bez kontrastnog sredstva a 12500 sa, ako se odlazi bez uputa, u kom slucaju obavlja se istog dana ili narednog, a sa uputom lista cekanja je oko mesec dana. Eto, ako nekom zatreba. Pozdrav
Odgovori