hormoni_grudi

Podforum za sva pitanja vezana za dijagnostičke procedure, skener, rendgenski snimci, magnetna rezonanca, scintigrafija, gastroskopija, kolonoskopija, kolposkopija. Tumačenja, saveti, edukacija.

Moderator: moderato

Odgovori
dany_*
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 03, 2007 11:21 pm

hormoni_grudi

Post od dany_* »

htela bih postaviti pitanje, vezano za svoj zdravstveni problem ,ne znam da li je ovde pravo mesto za dobijanje odgovora,
kako se zove hormon koji je odgovoran za rast grudi kod zena u pubertetu i da je moguce u 25-oj godini putem neke hormonske analize i koje, utvrditi da li je taj hormon izostao ili ga nema u dovoljnoj količini kod zene koja ima 25 godina, jer sam sa 15 godina uocila izvesne promene na kozi bradavica, pojavila su se na vrhovima zadebljanja koja su licila na debeo sloj izumrlih celija, ili suvu kozu ,vremenom kada sloj dostigne odredjenu debljinu nakon tusiranja jer ga voda omeksa ili tretmana pantenol kremom ,sloj je sa vrhova otpadao,ali se ponovo i vracao, kao da izlazi iz samih bradavica,ali ponavljam nije bilo u pitanju curenje tecnosti vec stvaranje tvrdog sloja necega sto su neki lekari prokomentarisali kao podmazivanje kanala u dojkama,to je trajalo 10 godina i jos uvek je prisutno jer ni jedan lekar zapravo ne zna odgovor ili nisam pronasla odghovarajuceg strucnjaka, grudi su mi ostale izrazeno nerazvijene i samo me interesuje da li je u pitanju hormonski poremecaj jer ne zelim da se podvrgavam estetskoj hirurgiji vec ako postoji neka hormonalna terapija koja nije opasna da se podvrgnem njoj
unapred sam zahvalna ako date odgovor na pitanje koje me deset godina muci
ovo je kul forum
Odgovori