Pomoc oko tumacenja

Odgovori na sva pitanja vezana za laboratorijske analize i rezultate istih. Tumačenje nalaza krvnne slike, sedimentacije, leukocitarne formule, urinokulture, spermograma, ginekoloških testova ili specijalizovanih krvnih analiza.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Mita

Bg992
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Sep 21, 2014 9:24 pm

Re: Pomoc oko tumacenja

Post od Bg992 »

To mi je rekla i doktorkaj.Kaze nikad mi nisi dosao ovakav,to je alergija verovatno.I tvrdi da nemam niti sam imao bilo kakvu virozu ili bakterijsku infekciju,sa crp 1.5 i SE 2 svo vreme pregledanja kaze nema sanse.Moze da se desi da alergijska i nos usled toga prave podlogu za blaze infekcije koje se manifestuju s vremena na vreme leukocitima na gornjoj granici.U ponedeljak se testiram na alergije i radim CT pa cu javiti kakvo je stanje sa njuskom.Pitala me je za ono sto si mi predlozio,da probam pa da vidim ali i ona se slaze sa mnom da je to uzalud ako imam jacu alergijsku reakciju na psecu dlaku sto sam naveo za primer.Zaboravio sam da spomenem,odradjeni su i hormoni stitne i jos par nekih hormona i sa te stane je sve u redu.Ostalo je ovo pa cemo da vidimo.
Cecex
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 24, 2015 3:57 pm

Post od Cecex »

Trudna sam,doktorka mi je dala uput da odradim analize na hepapitis b i c..za hepatitis mi pise nalaz:nereaktivan..ali za hepapitis c:anti hepatitis c elfa 0.12...negativan rezultat <1,pozitivan rezultat >1.......moj ginekolog je gledao duze vremena u rezultat i kaze da se vodi kao negativan,ali kao nadjeno ti je..mislim da ni on sam nema pojma,pomagajte!...ako nemam pisalo bi valjda nereaktivan,a opet ako imam,cemu ovo manje i vece od jedan,ili ga imam ili nemam?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Зашто само хепатитис Б и Ц?! Тражи упут за инфектолога па уради све вирусе. Ваљда ће инфектолог знати да протумачи резултате.
Odgovori