Odgovori na sva pitanja vezana za laboratorijske analize i rezultate istih. Tumačenje nalaza krvnne slike, sedimentacije, leukocitarne formule, urinokulture, spermograma, ginekoloških testova ili specijalizovanih krvnih analiza.
majka je A-, otac A+
a beba je AB -
da li je moguca ovakva kombinacija
molim za objasnjenje
procitala sam taj "bombaj efekat" i nisam pronasla mogucnost za gore navedenu kombinaciju. Koja je mogucnost da pogrese u laboratoriji pri analizi.
Ja sam znaci A- a moj muz A+ , nas sincic ima AB -
Posumnjala sam jos u porodilistu kad su mi saopstili bebinu krvnu grupu ali nisam dobila objasnjenje
Ja sam krvna krupa A+, a suprug je krvna grupa O+, pa me interesuje koje sve mogućnosti postoje da naša ćerka bude , jer joj do sada nisam određivala krvnu grupu? Hvala unapred.
"Proverite koje je krvne grupe bila roda (ako je dete rođeno u proleće) ili kupus (ako je rođeno usred zime: možda se osoba koja ga je kiselila posekla)."
A sada ozbiljno: Naravno da je OK, to su kombinacije koje najmanje zbunjuju, deca su nasledila u potpunosti krvnu grupu jednog od roditelja.
Sve moguće kombinacije. Možete da idete u štetu do mile volje (to važi i za A + B).
i ja imam pitanje: ja sam 0 krvna grupa, muz je B, imamo sina koji je takodje B, i dobili smo cerkicu koja je A. Svi smo rh +. Kako je moguce da mi je cerka A (moja majka je bila O, a otac A)?
kalej napisao:i ja imam pitanje: ja sam 0 krvna grupa, muz je B, imamo sina koji je takodje B, i dobili smo cerkicu koja je A. Svi smo rh +. Kako je moguce da mi je cerka A (moja majka je bila O, a otac A)?
Zamena rezultata? Bombaj tip (otac ti je preneo, uslovno rečeno, "uspavano" A koje se "probudilo" kod vaše ćerkice)?
Ovo pitanje mi je sasvim jasno, ali ne razumem kako dosta ljudi ne zna osnovno kombinovanje krvnih grupa ? Koliko se ja sećam, to se uči još u osnovnoj školi.