Odgovori na sva pitanja vezana za laboratorijske analize i rezultate istih. Tumačenje nalaza krvnne slike, sedimentacije, leukocitarne formule, urinokulture, spermograma, ginekoloških testova ili specijalizovanih krvnih analiza.
Zbog tehnickih problema na informativnoj mrezi pristup podacima nije omogucen.Cim se budu stekli odgovarajuci uslovi za pristup podacima dobicete tumacenje vasih analiza.Nadam se da ce se tehnicki problemi ukloniti vrlo brzo.
Po meni vrednosti koje su smanjene ili povisene za 0.xxx ne predstavljanju nikakv problem.A zbog afti su vam poviseni RBC tj eritrociti. Inace nalaz je BO.
Molio bih Vas da pored navedenih rezultata moze se doci do pogresnih zakljucaka ako Vase i moje merne jedinice neslazu,stoga Vas molim da mi posaljete i referentne vrednosti tih analiza i njihove merne jedinice ukoliko ih imate.
Molio bih Vas da pored navedenih rezultata moze se doci do pogresnih zakljucaka ako Vase i moje merne jedinice neslazu,stoga Vas molim da mi posaljete i referentne vrednosti tih analiza i njihove merne jedinice ukoliko ih imate.
Nikola M. napisao:Ako imate jos neke analize , Vi posaljite , to bi doprinelo vecoj tacnosti dijagnostike.
Na koje onkretno rezultate mislite, imam kompletnu biohemijsku analizu, poslao sam samo one rezultate koji su vanreferentnih vrednosti, svi ostali su u granicama normale. Pritisak je s vremena na vreme 100/60.
Unapred hvalal!
Ukoliko iamte neki problem ili neku dilemu u raymatranju biohemijskih analiza,molim Vas da pitanja postavljate konkretno,kako bi dobili,brz i konkretan odgovor.
S`postovanjem Nikola M.
Ukoliko iamte neki problem ili neku dilemu u raymatranju biohemijskih analiza,molim Vas da pitanja postavljate konkretno,kako bi dobili,brz i konkretan odgovor.
S`postovanjem Nikola M.
Ukoliko imate neki problem ili neku dilemu u razmatranju biohemijskih analiza,molim Vas da pitanja postavljate konkretno,kako bi dobili,brz i konkretan odgovor.
S`postovanjem Nikola M.
Pozdrav! Da li mozete da mi protumacite ovaj rezultat:
GPT (ALAT) liquiUv- 24.8 M<41, F<37
GOT (ASAT) iquiUv- 35.4 M<37, F<31
UK. Bilirubin- 13,0 <21
Dir. Bilirubin- 3,0 <5,0