Hirurška bolnica "Sveti Luka"

Deo foruma u kom možete pokrenuti diskusije o ličnim iskustvima vezanim za zdravstveni sistem.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Korisnikov avatar
atropa_belladona
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 24, 2011 8:00 pm

Hirurška bolnica "Sveti Luka"

Post od atropa_belladona »

Pre izvesnog vremena došla sam na pregled u specijalističku bolnicu Sv. Luka u Petrovaradinu.
Molila bih one koji su bili u ovoj privatnoj bolnici da podele iskustva sa mnom, zato što sam vrlo neprijatno iznenadjena nivoom higijene u čekaonici i i par ordinacija.
Konkretno, u čekaonici se šeta vlasnikov pas, penje se po foteljama i ulazi u ordinacije u kojima se vrše intervencije! Same čekaonice su prljave, prljavih zidova i fotelja, a pseća hrana i voda stoji na izvol'te. Prigušeno svetlo i memljiv zadah još više doprinose mom prvom utisku.

Ni u jednom trenutku ne sumnjam u stručnost neurohirurga koji me je pregledao, ali posle ovoga što sam videla u čekaonici nisam sigurna da bih tamo legla na operacioni sto.
candibaru
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 29, 2015 6:20 pm

Re: Hirurška bolnica "Sveti Luka"

Post od candibaru »

Slusajte,meni kerovi ne smetaju.Naprotiv,volim ih I mislim da daju lepu porodicnu atmosferu celom objektu.
Problem je nivo usluge koju dobijamo placajuci vrlo visoke cene dnevnog boravka.
Ne ulazim u srucnost lekara niti sestara ali cela slika bolnice je vise nego jadna.Carsafi su pocepani,peskiri takodje,nedostaju osnovne stvari koje biste ocekivali da vam svakako budu na usluzi u privatnoj bolnici.Lekari koji propagiraju zdrav nacin ishrane posluzuju virsle,pastete ili salame pacijentima za dorucak I veceru.
Moj savet je da dobro,dobro razmislite pre nego odete u ovu bolnicu.Sigurno necete biti prijatno iznenadjeni a ni prijatno docekani od namrgodjenog vlasnika.
Odgovori