Visok krvni pritisak i povišen puls!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
emircharda
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 25, 2013 6:57 pm

Visok krvni pritisak i povišen puls!

Post od emircharda »

Uz visok pritisak (150-100-najveći) i puls (105 najveći)-koji prije nisu bili ovakvi, osjećam i kako mi trne ruke i noge i pritisak u prsima. Dešava se i da osjećam bolove na lijevoj i desnoj strani grudnog koša, a ponekad i osjećaj kao da ću izgubiti svijest. Uradio sam skoro sve nalaze koji bi mogli biti povezani sa ovim, od krvne slike preko hormona štitne, bris grla, nadbubrežne žlijezde, EKG 5 puta i sve je uredu. Uz to sam se prepao dva puta otvarajući vrata nepoznatim osobama-koje su bezopasne :) i nije me strah bilo, ali u meni nešto podvjesno valjda krene, pa mi je puls ubrzao toliko da mi se 4,5 sekundi zamaglilo i nisam ništa vidio. Svi doktori mi govore da imam neki strah,brigu,sikiraciju koju ne bih trebao imati i da to utiče najviše. Šta vi mislite, neki prijedlog ili savjet, šta još pregledati?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Visok krvni pritisak i povišen puls!

Post od aa_aca »

Погледај шта сам о притиску и срцу писао на мом сајту w w w . a c a . r s - у здравственим саветима. Биће ти потребан добар масер, хиропрактичар, магнезијум и чиста вода за пиће - укратко.
Odgovori