Venovin - Prirodni preparat za lecenje slabe cirkulacije

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Zaključana tema
Venovin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 30, 2008 11:49 am

Venovin - Prirodni preparat za lecenje slabe cirkulacije

Post od Venovin »

Venovin je prirodni preparat koji pomaze kod bolesti izazvane slabom cirkulacijom i kompikacija koji iz nje proisticu.
Venovin sadrzi mesavinu lekovitih biljaka sa crnim vinom.
Venovin mogu koristiti:

- osobe sa izrazenim poremecajima periferne cirkulacije (hladne noge i ruke)

- osobe sa zakrecenjem krvnih sudova

- osobe sa dubokom venskom trombozom

- osobe obolele od secerne bolesti

*** REKLAMIRANJE NIJE DOZVOLJENO ***

p.s. Sajt je u izradi ali smo Vam obezbedili relevantne informacije
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Reklamiranje je zabranjeno koliko se secam??? :o
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Venovin
Novi član
Novi član

Ivan

Post od Venovin »

Recimo da nije taj tip reklamiranja. Ali ja sam hteo da kazem ljudima sta je sta. A sta pomaze a sta ne! Ljudi imaju problema sa cirkulaciom a mene je Venovin izlecio.P.S> Imao sam rane na nogama, duboku vensku trombozu. I izlecio je uspomoc /Venovin. DO neba sam zahvalan ljudima koju su mi to preporucili a i cou sam se sa doticnim doktorom Miletom Stanojevicem proizvodjacem.

Nadam se da sad razumes.
Venovin
Novi član
Novi član

Post od Venovin »

Ja se stvarno izvinjavam, izgleda kao reklamiranje. Ali sve sam to iskopirao sa sajta: ** zabranjeno reklamiranje **.

Unapred hvala na razumevanju
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

Ma da a korisnichko ime vam je sasvim sluchajne isto kao taj preparat? Pa nismo mi shisharke!

Nebitno, pojavice se moderatori...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Goran Pesic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 05, 2008 4:58 pm

Post od Goran Pesic »

Videla sa sajt, u sustini je sve ok, lepo sve izgleda, ali mislim da treba da jos stavite brokeve telefona apoteka. Nadam se da cete to da zavrsite. Jos jedno pitanje. Cini mi se da sam nesto cula o tome kada sam bila u Skoplju u direkciji ZEGIN, poznata mi je ta ambalaza odnekud. Da li ga mozda ima u Makedoniji?

Slavica Pesic
veramar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 02, 2008 10:53 pm

Post od veramar »

Koristim venovin vec 3 dana, i odlicno se osecam,osecam malo trnjenje i strujanje u nogama i neka vrsta golicanja..., iznenadjuje me to sto mi se gornji pritisak vratio u normalu. Imam jos 3 flase.. nastavljam da pijem do kraja terapije. Da li neko ko je koristio venovin moze da mi kaze da li je osecao trnjenje i golicanje po telu???
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

veramar,
vi upravo opisujete simptome POREMECENE CIRKULACIJE, evo citata sa NJIHOVOG SAJTA: Simptomi smanjene cirkulacije: neuropatije, hladni ekstremiteti, trnjenje..itd...
:D :D
vratite se standardnoj terapiji, da ne biste dobili neku od komplikacija hipertenzije!
veramar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 02, 2008 10:53 pm

Post od veramar »

Ne, ja ne koristim bukvalno nista od drugih lekova, meni je sad bolje, a sto se tice hipertenzije (gornji) on se vratio na normalu,,nemam s tim nikakav problem-srecna sam zbog toga. Vec sam se konsultovala danas u apoteci i oni su mi potvrdili da to tamo mora da bude..pa sam ja htela da pitam nekoga ako je koristio preparat jos informacija..
Vama hvala u svakom slucaju ! Pozdrav
Zaključana tema