Venovin je prirodni preparat koji pomaze kod bolesti izazvane slabom cirkulacijom i kompikacija koji iz nje proisticu.
Venovin sadrzi mesavinu lekovitih biljaka sa crnim vinom.
Venovin mogu koristiti:
- osobe sa izrazenim poremecajima periferne cirkulacije (hladne noge i ruke)
- osobe sa zakrecenjem krvnih sudova
- osobe sa dubokom venskom trombozom
- osobe obolele od secerne bolesti
*** REKLAMIRANJE NIJE DOZVOLJENO ***
p.s. Sajt je u izradi ali smo Vam obezbedili relevantne informacije
Venovin - Prirodni preparat za lecenje slabe cirkulacije
Ivan
Recimo da nije taj tip reklamiranja. Ali ja sam hteo da kazem ljudima sta je sta. A sta pomaze a sta ne! Ljudi imaju problema sa cirkulaciom a mene je Venovin izlecio.P.S> Imao sam rane na nogama, duboku vensku trombozu. I izlecio je uspomoc /Venovin. DO neba sam zahvalan ljudima koju su mi to preporucili a i cou sam se sa doticnim doktorom Miletom Stanojevicem proizvodjacem.
Nadam se da sad razumes.
Nadam se da sad razumes.
Ja se stvarno izvinjavam, izgleda kao reklamiranje. Ali sve sam to iskopirao sa sajta: ** zabranjeno reklamiranje **.
Unapred hvala na razumevanju
Unapred hvala na razumevanju
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Sep 05, 2008 4:58 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Videla sa sajt, u sustini je sve ok, lepo sve izgleda, ali mislim da treba da jos stavite brokeve telefona apoteka. Nadam se da cete to da zavrsite. Jos jedno pitanje. Cini mi se da sam nesto cula o tome kada sam bila u Skoplju u direkciji ZEGIN, poznata mi je ta ambalaza odnekud. Da li ga mozda ima u Makedoniji?
Slavica Pesic
Slavica Pesic
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Okt 02, 2008 10:53 pm
Koristim venovin vec 3 dana, i odlicno se osecam,osecam malo trnjenje i strujanje u nogama i neka vrsta golicanja..., iznenadjuje me to sto mi se gornji pritisak vratio u normalu. Imam jos 3 flase.. nastavljam da pijem do kraja terapije. Da li neko ko je koristio venovin moze da mi kaze da li je osecao trnjenje i golicanje po telu???
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Okt 02, 2008 10:53 pm
Ne, ja ne koristim bukvalno nista od drugih lekova, meni je sad bolje, a sto se tice hipertenzije (gornji) on se vratio na normalu,,nemam s tim nikakav problem-srecna sam zbog toga. Vec sam se konsultovala danas u apoteci i oni su mi potvrdili da to tamo mora da bude..pa sam ja htela da pitam nekoga ako je koristio preparat jos informacija..
Vama hvala u svakom slucaju ! Pozdrav
Vama hvala u svakom slucaju ! Pozdrav