Koliko dugo vazi uput za koronografiju na Dedinju? Odnosno, ako pacijent ima uput, ali intervencija jos nije zakazana, u kom roku je to neophodno uraditi?
Da objasnim, doktor je u telefonskom kontaktu rekao da se pacijent javi odredjenog datuma radi zakazivanja, u medjuvremenu je pomerio zakazivanje za 10 dana, tako da se sad plasim da ce uput prestati da vazi, a u Socijalnom su rekli ako ne zakazemo na Dedinju da oni drugi uput nece overiti.
vazenje uputa??? H I T N O
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Ima da ga overe i to ima da pevaju, ne smeju oni da idredjuju ustanovi kao st je IKVB "Dedinje" kad ce i kako da zakazuje. Uput vazi mesec dana i NE MORA SE u toku tih mesec dana zakazati ako se ne moze. Ne dajte da Vas plase i shikaniraju!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Hvala na odgovoru. Navodno moj Zdravstveni centar (nisam iz BG-a) saradjuje samo sa Klinickim centrom, tako da ako uzmete uput za Dedinje ili Bezanijsku kosu, uzimate ga na sopstveni rizik. Njihovo objasnjenje je da pacijenti uzmu uput za npr. Dedinje, onda ih tamo ne prime, ili im ne zakazu u roku, pa se onda vrate po novi uput ili po uput za drugu ustanovu i oni (Socijalno) NE SMEJU ponovo da overavaju uput za istu intervenciju. Moj problem je druge prirode, samo se plasim da ce proci mesec dana, a da doktor iz nekog razloga nece stici da mi zakaze za to vreme.