variranje krvnog pritiska
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Dec 16, 2006 10:23 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
variranje krvnog pritiska
sta znaci to pritisak mi pre podne bude normalan 120 sa80 a uvece ili poslepodne 160sa110 pa par dana bude normalan pa opet tako kome da se obratim?
Pre svega svima na forumu zelim srecnu 2007. godinu.
A sada bih da postavim ovde jedno pitanje da ne bih otvarala novu temu (nadam se da se postavljac nece ljutiti).
Imam jako nizak pritisak 90/60 (obicno) i to je moj normalan pritisak (nasledila sam). Juce mi se desilo da sam onako bez veze trazila da mi izmere pritisak (kucna varijanta) i nisu mogli da mi izmere. Meni nije bilo ni malo lose, samo sam eto htela da izmerim pritisak. Da li je moguce da mi se pritisak toliko spustio da ne moze da se izmeri????
Takodje me zanima sta podize krvni pritisak i da li je moguce da se zbog niskog pritiska tesko budim i da mi smetaju vrucine (kojih sada nema - na svu srecu)???
Hvala.
A sada bih da postavim ovde jedno pitanje da ne bih otvarala novu temu (nadam se da se postavljac nece ljutiti).
Imam jako nizak pritisak 90/60 (obicno) i to je moj normalan pritisak (nasledila sam). Juce mi se desilo da sam onako bez veze trazila da mi izmere pritisak (kucna varijanta) i nisu mogli da mi izmere. Meni nije bilo ni malo lose, samo sam eto htela da izmerim pritisak. Da li je moguce da mi se pritisak toliko spustio da ne moze da se izmeri????
Takodje me zanima sta podize krvni pritisak i da li je moguce da se zbog niskog pritiska tesko budim i da mi smetaju vrucine (kojih sada nema - na svu srecu)???
Hvala.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
malena_bg napisao:Pre svega svima na forumu zelim srecnu 2007. godinu.
Hvala.
Srecna i tebi Nova godina!!
Prvo je vazno ko ti je merio pritisak i kojim aparatom??!! Mozda aparat nije ispravan?!
Ne verujem da ti se toliko spustio da ne moze da se izmeri, a da ti nije bilo lose!

Uzimaj dosta tecnosti (3-5 l dnevno-voda, nezasladjene cajeve, supe, corbe, limunade, nikako kupovne sokove) i jedi malo slaniju hranu. Za to su odlicne one supe iz kese!

Moguce je da se zbog toga tesko budis i da ti smetaju vrucine-taj sam slucaj.

-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Majja je pravi zdravstveni konsultant, bravo! Na sve sto je tako lepo napisala, dodao bih samo jos jedan savet - uzimajte i gazirana pica, recimo obicnu mineralnu vodu, i to podize pritisak.
Pozdrav.
Pozdrav.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.