ugradnja trostrukog baypasa i bol posle op zahvata
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jan 05, 2008 8:21 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ugradnja trostrukog baypasa i bol posle op zahvata
Postovan ddoktore ,evo javljam se ponnovo sa novim problemom.Evo proslo je tri meseca od op. tj ugadnje triostrukog baypasa.Od prije tri nedelje imam bol u levoj ruci tj. ramenu i isopod pazuha, aponekad me zaboli i uz levu bocnu stranu re bara,tako da sam ovih dana cesto se javljao u hitnu pomoc ikod kardiologa.Uradili bi mi EKG na kojem nije bilo nekih promena u odnosu na isti posle op.Par puta su mi radili i CK- MB itu nije bilo nikakvih znakova da se nesto desava sa srcem.Evo dok sad i ovo pisem ja imam taj bol.Molim vas da mi odgovorite ako mozete o cemu se radi.?Ovakve bolove sam imao i prije op.Pre neki dan sam radio irengen vratnih prsljenova i to je ok.I SADA ME HVATA NEKI STRAH DA SE NEBI PONOVIO OPET NEDAJ BOZE NOVI INFARKT!Molio bi VAS na brzom odgovoru puno hvala!
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jan 05, 2008 8:21 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Da dopunim predhodni moj odgovor na vasa pitanja.Pre tri dana mi je bilo lose po sam hitno bio poslat kod interniste ,koji me poslao na sledece pretrage;krv.us. igastroentrologu. REZULTATI NALAZA SU SLEDECI;Glukoza6.3Urea7.9,K REATININ131,Ukupni bilirubin 10.1,AST38,ALT58.ALP70,Amilaza78,LDH388,Gama-GT30.CK-MB14,Kalijum4.2,Natriju140,Hloridi104.Amilaza438 U/LUS PREGLED GORNJEG ABDOMENA:USnslaz na jetri,zucnoj kesici,zucnim vodovima,pankreasu,slezini i bubrezima uredan.A NALAZ GASTROENTROLOGA JE SLEDECI:Pri progradnom pregledu i u inverziji instrumenta zapaza semanja hiatus hernija bez promenjene distalne sluznice.Sluznica je hiperemicna,nabori su ocuvani,elasticni ,nema ulceracije ili infilitracije. Pilorus je insuficijentan,sluznica bulbus duodenuma je hiperemicnija bez lezije.DG:hiatus hernia axialis I gastroduoenitis.Neznam da li ovo moze da stvara bol u grudnom delu i prema ruci.