u poslednjih 2-3 meseca povremeno imam ubrzan puls,tako da mi je to stanje neprijatno,jako mi lupa srce pocnu da mi se znoje dlanovi.Takodje povremeno imam osecaj kao da mi nekakav teret stoji u grudima,kao kad ne sazvacete dobro hranu a pri tom se prejedete...bila sam kod kardiologa UZ srca i EKG su u redu i sa te strane je sve ok,ali ja i dalje osetim cesto teskobu...
Cak sam i kafu prestala da pijem jer mi smeta...Inace hormoni stitaste su mi u granicama kao i biohemija krvi...
A ja i dalje ne znam zasto se to javlja...
ubrzan puls
kako ste dosli do toga da vam je ubrzan puls? da li se mozda radi o osecaju nelagodnosti u grudima ili ste zaista izmerili visoke vrednosti srcanih otkucaja u minutu?
simptomi porekla zeluca (i ostalih organa u trbuhu) se nekada preplicu, ako osecate poboljsanje nakon sto vise ne pijete kafu, uradite i gastroenteroloski pregled.
sto se tice srca, ako tegobe potraju i(li) im se ne nadje uzrok od strane gastroenterologa uradite holter.
simptomi porekla zeluca (i ostalih organa u trbuhu) se nekada preplicu, ako osecate poboljsanje nakon sto vise ne pijete kafu, uradite i gastroenteroloski pregled.
sto se tice srca, ako tegobe potraju i(li) im se ne nadje uzrok od strane gastroenterologa uradite holter.
re:drbgd
izmerila sam puls par puta bio je oko 98,100...,bila sam na pregledu kod kardiologa,sa cije strane je sve u redu...posto mi se znoje i dlanovi,preporuceno mi je da uradim TSH koji je 0,629,a u januaru ove godine je bio 0.911...takodje okruzila sam se ljudima koje volim a izbegavam one druge,prestala sam da spremam svoj poslednji ispit,na kome sam "pala" pre 2 nedelje...
molim vas kako izgledatj.da li je neprijatan pregled koji mi savetujete?Hvala na interesovanju...

molim vas kako izgledatj.da li je neprijatan pregled koji mi savetujete?Hvala na interesovanju...