Ubrzan puls gvozdje ili stitna zlezda?
Ubrzan puls gvozdje ili stitna zlezda?
Pre par meseci javio mi se ubrzan puls. Retko je ispod 90 u mirovanju. Cim nesto uradim npr cucnem da pomerim deciju igracku i ustanem puls mi bude preko 125. Krvna slika je u redu hemoglobin 134 eritrociti su 4.7 jedino gvozdje je 5. Manjak gvozdja mi se javio pred kraj druge trudnoce. Pritisak mi je ok, osim kad duze vreme nesto radim tj kad mi je duze vreme jako ubzan puls pa mi je pritisak oko 160/90.Vadila sam rezultate za stitnu. tsh je u redu a ft4 je malo snizen, on je 10. Da li su ubrzan puls i jako brzo zamaranje zbog gvozdja ili stitne zlezde. Ili je mozda nesto trece u pitanju? Nikad nisam imala probleme te vrste osim u trudnoci kada sam pila metildopu zbog pritiska. Stalno sam u pokretu jer imam 2 mala deteta ali mi smeta sto ne mogu duze od par minuta da se igram sa njima jer mi puls bude toliki da imam utisak da mi ponestaje vazduha.
Re: Ubrzan puls gvozdje ili stitna zlezda?
Одмах узми да пијеш доњи препарат гвожђа. Њега ти препоручујем јер из искуства знам да је одличан, ако не и најбољи. Вароватно су ти потребне по једна капсула уз доручак и једна уз ручак. Тако бар две седмице, а после по једну дневно.
Уз њега обавезно и овај препарат витамина Ц који у себи садржи фолну киселину и брдо корисних материја.
Пожељно је да користиш и доњи препарат магнезијума (капсулу дневно).
Обавезно регулиши унос чисте воде. Прочитај шта сам на мом сајту w w w . a c a . r s писао о томе.

Уз њега обавезно и овај препарат витамина Ц који у себи садржи фолну киселину и брдо корисних материја.
Пожељно је да користиш и доњи препарат магнезијума (капсулу дневно).
Обавезно регулиши унос чисте воде. Прочитај шта сам на мом сајту w w w . a c a . r s писао о томе.