Postovani, nova sam na sajtu pa nisam sigurna kako tacno funkcionise, tako da oprostite ako sam napravila temu koja vec postpji. Naime, pre dva dana pocela sam da osecam tup bol u sa leve strane grudi, ponekad i u sredini grudi. Bol se jedva oseca, vise je kao neko stezanje. Ne boli me na pritisak, pri disanju, unosenju hrane. Samo se ponekad spontano javi i spontano prodje. Zanima me da li mozda znate o cemu se radi, i da li uzrok moze biti stres? Imam 18 godina.
Hvala unapred.
Tup bol u grudima
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Tup bol u grudima
Може да буде стрес али то значи да тај стрес изазива грчење крвних судова и ремети циркулацију што никако није добро. Мораш да пронађеш свој начин или за избегавање стреса или за опуштање.
Може да буде и кичма узрок. Можда је најбоље да за почетак радиш оне класичне вежбе разгибавања нарочито оне које се раде рукама за горњи део тела. Надам се да знаш на шта мислим.
Може да буде и кичма узрок. Можда је најбоље да за почетак радиш оне класичне вежбе разгибавања нарочито оне које се раде рукама за горњи део тела. Надам се да знаш на шта мислим.