Tup bol u grudima,i u kicmi

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
mimaaquarius
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 20, 2011 10:58 am

Tup bol u grudima,i u kicmi

Post od mimaaquarius »

Zdravo,od pre nekoliko dana zaboli me u grudima,ostanem bez daha,i zaboli u kicmi,ne mogu da definisem,bol je kao izmedju grudi i ledja.To mi se desi kada setam,radim nesto.Inace sam trudnica,u 5 mesecu.Stanem,udahnem duboko,i to mi odgovara,znaci ne smem da se zamaram.Zanima me vase misljenje.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Tup bol u grudima,i u kicmi

Post od aa_aca »

Вероватно проблем са кичмом. Од оног дела између плећки хоће да сева у грудном кошу и срцу. Било би добро када би ти неко масирао рамени појас и мишиће који иду уз кичму нарочито део између плећки. Наравно, резултате не можеш да очекујеш после прве масаже, па чак ни после треће.
angelblue15
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 17, 2013 8:20 am

Post od angelblue15 »

Napominjem da je majka pre cetiri godine imala operaciju - trostruki bypass i da uzima terapiju zbog povisenog krvnog pritiska, a holesterol i trigliceridi su u dozvoljenim granicama (uzima Crestor 40 mg).

Read more: http://www.doktor.rs/forum/kardiologija ... z2WS6a7tmA
"Angel Blue"
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

angelblue15 napisao:Napominjem da je majka pre cetiri godine imala operaciju - trostruki bypass i da uzima terapiju zbog povisenog krvnog pritiska, a holesterol i trigliceridi su u dozvoljenim granicama (uzima Crestor 40 mg).

Read more: http://www.doktor.rs/forum/kardiologija ... z2WS6a7tmA
?
Odgovori