tahikardija
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Dec 08, 2008 5:06 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
tahikardija
imam ponekad povisen puls. treniram biciklizam i recimo kad vozim na ravnom mi je oko 175,180-dok je ostalima znatno nizi, na brdu oko 185, a ponekad par sekundi 208 pa se spusti na 185. tokom treninga mi je prosecan puls 170, a prosecan maksimalni 191. meni je recimo i na spustu dok se odmaram 165 tako da mislim da nije toliko povezan sa kondicijom, ljudi koji su u losijoj kondiciji od mene imaju manji puls. u mirovanju mi je puls oko 80. nosila sam holter, sve je u redu,registrovana je jedna VES i mali broj pojedinacnih SVES. Promena atrijalnog vodica, u naporu registrovana sinusna tahikardija. Dr kaze da je sve u redu i da mogu da se aktivno bavim sportom. Na ekg-u izmenjen atrijalni vodic. Uz srca-chorda aberans, nalaz u fizioloskim granicama. Pored tog povecanog pulsa za vreme treninga, ponekad imam kao napad panike, tek tako mi se uznemiri organizam. Takodje mi cesto drhte ruke, a narocito posle kafe, pa sam je izbacila jer mi se organizam uznemiri posle kafe,a i od tada mi se ruke manje tresu. Ne znam da li je u pitanju hipertireoza, kilaza mi je uvek ista godinama,nisam razdrazljiva,nemam simptome za pojacan rad stitne zlezde. Da li trebam da prekontrolisem jos nesto?
-
- Stalni član
- Kontakt:
tahikardija
nalaz sitne zlezde je u redu T4 102, FT4 16,1. Povisena ALFA AMILAZA 79 i AST 45. Niske vrednosti gvozdja-6.
jjj
-
- Stalni član
- Kontakt:
tahikardija
hvala na odgovoru. svi su mi rekli da trebam da proverim jer se samo meni pri voznji cudno ponasa puls. a sto se anemije tice u srednjoj skoli sam bila anemicna a sa gvozdjem sam uvek deficitarna. hvala.
jjj