Pozdrav,
Imam problem sa cestim tahikardijama. Puls mi je znao skociti i do 110 u stanju mirovanja. Isao sam 2 puta kod kardiologa i radio ultra zvuk srca i doktor mi je rekao da je srce ok, a da se aritmije i tahikardije mogu javiti zbog 1000 razloga. Nikada do sada nisam imao problema sa aritmijama dok mi nisu konstatovali da imam upalu desnog sinusa. Propisan mi je bio penicilin ali posle 3 dana dijagnoziran mi je tonzilofaringitis zbog kojeg sam primio 7 longacefa u venu preko infuzije. Uz longacefe sam pio i Citeral 2 puta dnevno. Od tog momenta poceo sam da osjecam lupanje srca i ubrzan rad. Pored svega toga moj najveci problem je sto sam se dodatno opteretio psihicki. Dok sam primao terapiju osjecao sam jak bol kao zarenje u predjelu grudnog kosha, ali ne bol koji se siri vec koji ide u jednoj liniji, a kad god bih podrignuo bivalo bi mi lakse. Zbog prevelike kolicine antibiotika utvrdjena mi je candida u stolici ali i to sam zalijecio. Tako da od posle te terapije osjecam cesto ubrzan rad srca, ponekad mi se desi da brzo gubim dah dok pricam, zamaram se brzo, a i nos mi je i dalje zacepljen (vec 2 mjeseca ne mogu da disem normalno na nos) na sta su mi doktori rekli da su mi sinusi i dalje puni, i povremeno sam imao blage vrtoglavice... Mene sada interesuje da li sinusi mogu da prouzrokuju vrtoglavice. I sta moze biti moguci problem sa ritmom rada mog srca, da li je to nesto strasno i kako se to moze sanirati?
Hvala unaprijed...
Tahikardija???
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Nov 08, 2008 9:35 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Imash li vishak kilograma?
Kako se hranish? Koliko fizichke aktivnosti imash u toku dana?
Sinusi itekako mogu izazvati vrtoglavice, pisali smo o tome na forumu, potrazi...
Kako se hranish? Koliko fizichke aktivnosti imash u toku dana?
Sinusi itekako mogu izazvati vrtoglavice, pisali smo o tome na forumu, potrazi...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Visak kilograma nemam, doduse imao sam problema sa manjkom kilograma...
visok 186 a imao 62 kg jedno vrijeme i onda sam za godinu dana dostigao 84 kilograma...
Fizicke aktivnosti u smislu sport ili tako to nemam, najveca aktivnost mi je sto presetam od kuce do fakulteta...
Ovo vezano za ishranu, apetit mi se preko noci povecao, zato sam se i ugojio, gladan sam stalno ali stalno, i stalno mogu da jedem...
Cim su mi rekli da imam problema sa sinusima i grlom, odmah sam ostavio duvan i prestao da pijem gazirana pica tipa Coca Cola...
Evo upravo dok ovo pisem, steze me vrat, pritisak u grudima sa blagim osjecajem zarenja, i puls mi je usporio, po mojoj procjeni na nekih 60, i osjecam kao neke trnce da mi idu uz vrat put glave, a svaki put kad podrignem bude mi lakse....
visok 186 a imao 62 kg jedno vrijeme i onda sam za godinu dana dostigao 84 kilograma...
Fizicke aktivnosti u smislu sport ili tako to nemam, najveca aktivnost mi je sto presetam od kuce do fakulteta...
Ovo vezano za ishranu, apetit mi se preko noci povecao, zato sam se i ugojio, gladan sam stalno ali stalno, i stalno mogu da jedem...
Cim su mi rekli da imam problema sa sinusima i grlom, odmah sam ostavio duvan i prestao da pijem gazirana pica tipa Coca Cola...
Evo upravo dok ovo pisem, steze me vrat, pritisak u grudima sa blagim osjecajem zarenja, i puls mi je usporio, po mojoj procjeni na nekih 60, i osjecam kao neke trnce da mi idu uz vrat put glave, a svaki put kad podrignem bude mi lakse....
Kod: Obeleži sve
i osjecam kao neke trnce da mi idu uz vrat put glave, a svaki put kad podrignem bude mi lakse....
Budi pozdravljen
catthy
Bez savesti mi smo vrlo mali.
http://naturemonami.monforum.fr/index.php
http://naturemonami.monforum.fr/index.php