Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: sve cesci bolovi
PostPoslato: Ned Okt 04, 2015 6:25 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Okt 04, 2015 6:16 pm
Pozdrav.
Vec godinu dana, ponekad mi se javi bol u predjelu srca. Traje 2,3 sekunde i prestane. Bol se javljao posle umora ili nekog stresa.
U junu sam pocela da radim sezonski i na poslu je bilo mnogo stresa. Od ljetos, bol je sve cesci i jaci, ne prate ga uvijek stresne situacije, a javlja se i u stanju mirovanja i u predjelu vrata, ispod lijeve lopatice i siri se u lijevo rame i ruku.
Prije 5,6 dana radjeni su nalazi, snimljena je stitna zlijezda, pluca, radjen je ekg i hormoni stitne, i sve je u redu. Receno mi je da dodjem da se uradi ultrazvuk srca ali cisto iz preventivnih razloga,jer su doktori medju kojima je i moja tetka ubijedjeni da to nije nista(promaja ili slicno) s obzirom na moje godine (19) i to da nijesam do sad imala zdravstvenih problema.
Interesuje me vase misljenje, posto sam isprepadana jer sam sanjala da je doktor rekao mojoj majci da ce biti neophodno da mi se ugradi bypass.
Unaprijed hvala.

Vrh

Tema posta: Re: sve cesci bolovi
PostPoslato: Ned Okt 04, 2015 8:45 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Е дете моје, до скора у тим годинама се бринуло само о симпатијама, изласцима и факултету. Сада свака друга млада особа има проблеме које неспособни лекари претворе у пакао. Нажалост има и озбиљних проблема. Не дај се.

Стрес изазива грчење појединих мишића и као последица тога јавља се поремећај циркулације па чак и смањење исхрањивања срца крвљу. Треба да нађеш начин да се опустиш. Ево неких предлога: лепа музика, јога, рекреација па чак и Библија.

Осим претходног треба ти довољна количина квалитетног магнезијума, витамин Ц, комплекс витамина Б, цинк...

Може лако бити да имаш и укљештење на неком од спојева ребара и кичме.

Прочитај на мом сајту http://www.aca.rs у Савети, Здравље шта сам писао у текстовима под Срце, Рамена-рачунари, Леђа итд.

Имајте на уму да све савете користите на сопствену одговорност.
>
aa_aca, aa aca, aaaca

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata