sta je to IgM I IgG

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
danijela medos
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 29, 2008 2:45 pm

sta je to IgM I IgG

Post od danijela medos »

MENI JE IgG PVISEN.I DA LI ULTRAZVUK MOZE DA POGRESI.POSTO PO ULTRAZVUKU NIJE NAPAO SRCANE MISICE.A IMAM BOLOVE U PLECKI KAD DISEM I GRCEVE
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

moze da pogresi tumac ultrazvuka, pogotovo u privatnoj ordinaciji sa neadekvatnom opremom...
sa druge strane skok antitela nije nuzno-povezan sa promenama na srcanom misicu, tegobe ste nedovoljno opisali ali na osnovu ovoga vam mogu reci da je moguce ne poticu od srca
danijela medos
Novi član
Novi član

drbgd hvala

Post od danijela medos »

pa ovaj privatnik je poznat kod nas i oprmljen,i holter sam nosila,sve uredu,snimak pluca sve ok,jedino mi ostaje da cekam kontrolu.pa 5-6 dana me bolela plecka kad disem i kao da mesteze u grudima.pa i bude ok par dana,pa opet.sta je moguce da potice,nisamrazumela ovo zadnje sto ste napisali.jer ima i moguce i ne.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

moguce je da NIJE uzrok srce, na to sam mislio.
ako se tegobe nastave, uradite test opterecenja. ovu proceduru bih vam savetovao da radite u drzavnoj ustanovi
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 8:07 pm

Post od draganvma »

Bilo ERGO test, bilo opterecenje SPECT scintigrafija sa opterecenjem dipiridamolom, bilo koja druga Dg-procedura kojom se srcani misic uvodi u hipoksiju /fizioloski ili medikamentozno/ - iskljucivo u bolnickim ustanovama!
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
danijela medos
Novi član
Novi član

koksaki virus i ivise informacija o njemu

Post od danijela medos »

hvala,test sam uradila
sve uredu
sacekacu kontrolu pa cu videti
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 8:07 pm

Post od draganvma »

Super! Javite sta je bilo!
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Odgovori