Pre neko vece sam imao jak bol u grudima... To sam primetio da kad jedem nesto kasno, javi mi se taj bol... Znaci predpostavljam da je od gorusice koju imam... Ali me interesuje, kako mogu da iskljucim da to ipak nije od srca, i da mi je sa srcem sve u redu... Radio sam ekg pre nekih dva meseca, i sve je u redu... krvna slika u redu... Da li bih bilo dobro da jos nesto odradim, da bih bio siguran da nije srcka, ili nesto tako...
Ako bi vam znacio jos i podatak da kad imam te bolove, srce mi ne lupa... Ima neki miran rad... I mogu da udahnem puna pluca vazduha, iako osecam, da kazem stezanje u grudima....
H V A L A
srce ili ...
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Wlado, kao sto i sam pises, sa srcem si sve eliminisao-sve je ok. To sto ti se desava je samo od hrane i toga sto kasno jedes. kad ti se to desi sledeci put a ti klekni na kolene i spusti laktove na pod (u prevodu "naguzi se" - izvini za opis al nadam se da si shvatio!!
). Glavu spusti na ruke i zadrzi se u tom polozaju par minuta, i videces, proci ce....moze da se desi da tada imas i gasove, al to je ok, a ako ih i nemas i to je ok, vazno je da prodje taj grozan bol.
E da, jos da ti napomenem, nema veze sto je bol u grudima-radi se o stomaku, ovo ti pisem iz licnog iskustva.
Pozz

E da, jos da ti napomenem, nema veze sto je bol u grudima-radi se o stomaku, ovo ti pisem iz licnog iskustva.
Pozz