Molim vas, pomozite mi, uzasno sam uznemirena.
Moj muz je pre tri godine oboleo od Koksakija, tada mu je nivo virusa bio 265, sada je oko 68, kardiolog kaze da se njegovo stanje znatno popravilo.
Danas se bio mnogo potresao i iznervirao, u trentuku je zateturao i pao, na podu se trzao kao da ima elektroshokove, a onda se primirio i gledao bez treptanja u plafon, mnogo sam se uplashila ! Jurnula sam u dnevnu sobu po Porpranolol, dok sam ga nashla u fioci, moj muz je doshao do dnevne sobe, uspanichen, i rekao " daj lek, daj lek " . Dala sam mu i dva puta bensedin od 5 mg.
Kaze da je imao jedan jachi preskok pre pada, a da ga ne boli nishta
srcani problemi i pad usled stresa
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jun 16, 2007 9:48 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
srcani problemi i pad usled stresa
Beka i Beka
cao
Naj bolje je da se posavetujete sa doktorom jer se drugacije ne moze znati sta je uzrok tome ali definitivno uzrok postoji.On je imao neki napad e sada da li je to od stresa ili ne niko sem doktora ne moze znati.
Ne znam sta drugo da Vam kazem nego da cekate da li cete dobiti odgovor od nekog lekara sa foruma.
Taj virus su imali mnogi na ovom forumu,pa se iskreno nadam da cete dobiti odgovor.
Sve najbolje!
Ne znam sta drugo da Vam kazem nego da cekate da li cete dobiti odgovor od nekog lekara sa foruma.
Taj virus su imali mnogi na ovom forumu,pa se iskreno nadam da cete dobiti odgovor.
Sve najbolje!
pozdrav
Samo da Vas utesim i ja imam anxiety i razne fobije i da mi se stalno vrti,samo cekam momenat kada cu pasti.Mnogo puta u toku dana ne osecam tlo pod nogama i ja se pitam ZAR JE MOGUCE da se to desava od stresa.Verovatno jeste!
Sve Vam najbolje zelim
Sve Vam najbolje zelim
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jun 16, 2007 9:48 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5