Slabost i utrnulost leve sake

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Marko((98))
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 28, 2017 1:28 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Slabost i utrnulost leve sake

Post od Marko((98)) »

Imam porblem sa levom sakom vec 2 meseca imam osecaj utrnulosti i slabosti u prstima (mali i domali najvise) i saci (vise u prstima nego u saci) npr ne mogu da secem nokte bez veceg napora ,ne mogu da podignem nesto teze ispada mi iz ruke.U ruci ne osecam nista sve je normalno.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Slabost i utrnulost leve sake

Post od aaaca »

Ниси имао неке повреде? Како ти је леђни део кичме, плећке? Да ли си леворук или деснорук?
Marko((98))
Novi član
Novi član

Post od Marko((98)) »

Desnoruk sam, ledja su mi uredu,imao sam krivu kicmu al sam ispravio,isao sam na one vezbe u bolnici i doktori kazu da se ispravila i da je sad u pravilnom polozaju.Imao sam povrede kad sam imao 5 6 godina, pao sam na lakat pa sam isao na namestanje u bolnicu,nisam nosio gips nikada.Kad perem ruke u hladnoj vodi ili kad sam napolju osecam jak bol od malog prsta do zgloba sake, i imam osecaj pritiska u malom prstu.Oseacaj u malom prstu je veoma slab,, mogao bih da ga odsecem nebi osetio nista.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Када си исправљао кичму и колико имаш година?
Marko((98))
Novi član
Novi član

Post od Marko((98)) »

Imam 19 godina, 98 sam godiste.Kicmu sam ispravio pre 2 godine.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

То мени личи на повреду неког нерва. Питање је да ли је у лакту, кичми... Можда да одеш код неког физиотерапеута или костоломца али само по препоруци и да зна о чему се ради - само да не експериментише. Овај лик је некада био одличан а сада је ваљда још бољи: https://activo.ls.rs/rs/
Odgovori