Puls etc

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Aneuartis
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Maj 01, 2008 7:58 pm

Puls etc

Post od Aneuartis »

Ljudi, dajte neki info sto pre :o !!
Upravo sam se probudio iz onoga sto ja nazivam koma san I onako bezveze opipao sebi puls... Frapirao sam se kada sam shvatio da se puls jedva oseca O.o Puls je normalan ali je jedva opipljiv!
Jer moze neko hitno da mi kaze sta ovo moze biti?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

nizak pritisak koji je sasvim logichno da imash s obzirom da je napolju 100 stepeni i krvni sudovi su se maximalno proshirili! :D
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Aneuartis
Stalni član
Stalni  član

Post od Aneuartis »

Dakle nema razloga za brigu? :o
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

pa ako hocesh da postanesh hipohondar slobodno se brini! :lol: meni je svejedno!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Aneuartis
Stalni član
Stalni  član

Post od Aneuartis »

tamaraft napisao:pa ako hocesh da postanesh hipohondar slobodno se brini! :lol: meni je svejedno!
LOL Okay...
Sve u svemu hvala na informaciji, smirio sam se malo xD
Odgovori