Probadanje u grudnom kosu

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
bracabracic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 18, 2014 11:56 am

Probadanje u grudnom kosu

Post od bracabracic »

Postovani,
Imam 21 godinu, nisam pusac, i nemam srcanu manu. Pre mesec i po dana krenulo je da me probada u grudnom kosu onako ostro i veoma kratko, u razlicitim predelima. Bio sam uplasen pa sam uradio ekg cak 2 puta u 7 dana, gde su rezultati bili skroz u redu, posto sam i dalje imao probadanja, koja nisu mnogo jaka, samo me stalno podseteda razmisljam o tome, uradio sam i ultrazvuk srca, gde je sve bilo u redu, i pitao sam doktora da li treba da radim holter, on mi je rekao da je sve u redu i da ne treba da bacam pare dzabe. Imam jak bol u ledjima, predelu izmedju plecki. Fizioterapeut mi je rekao da imam pocetnu skoliozu ledja i preporucio mi terapiju ultrazvucnom masazom i vezbe. Da li ovi bolovi mogu poticati od bola u ledjima, i da li mogu biti miran sto se srca tice i da ne radim druge preglede. Negde sam procitao da probadanja mogu biti izazvana anksioznoscu, stresom, sto nije ne moguce u mom slucaju.
Hvala na vremenu !
Odgovori