Postovani, imam 43 god i od 29.jula sam imala 4 napada u sredini grudnog kosa- osecaj da ne mogu da uzmem vazduh i da su mi pluca slepljena. Trajalo je destetak minuta prvi put a kasnije manje, ukupno 4 sam imala,u razmaku po par nedelja.Taj prvi put sam imala nakon nosenja cerke (15 kg teska) 5 sati ejr je bila u hitnoj, imala je Krupu, pa sma mislila da je od tezine(nosenja cerke).Kasnije sam imala napade tokom odmora i ne prevelike aktivnosti.Trcim za cerkom i malo se razgibam ujutru, ali nsita previse. Nisam debela, manje jedem nego sto treba i ne jdem kasno uvece posle 7. Doktori ne znaju sta je, samo su mi rekli da uzmem lek za smirenje(zivim u kanadi pa nikad cula za taj lek). Inace ne pusim, ne pijem kafe(1do 2 Nedeljno, male turske, dikaf) , ne uzimam nikakve droge, ne jedem przeno, masno (izbacila sma i semenke) svakodnevno unosim voce. Ekg mi je uradjen u avgustu -bio dobar, Holesterol los -povisen, ostali snimci xrey su ok... Tako da ne znam sta da radim, a plasim se da mi ne bude gore, a sama sam sa cerkom ceo dan.Molim vas da li imate neki savet?? Hvala najlepse, Srdacan pozdrav.
|