PRIMED 5 POBOLJSAVA KARDIOVASKULARNI SISTEM

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
ninkovicluka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 18, 2008 11:28 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

PRIMED 5 POBOLJSAVA KARDIOVASKULARNI SISTEM

Post od ninkovicluka »

Nakon slucajno procitane reklame u "Bilju i Zdravlju", odlucio sam se da probam sa prirodnim preparatom Primed 5, ne bi li pomogao mojoj baki koja ima problema sa cirkulacijom.
Kada god izadje na terasu, obicno u zimskom periodu, radi nesto po kuhinji sa hladnom vodom,sprema zimnicu ili slicno, istog trenutka joj poblede prsti. Meni je oduvek bilo neprijatno da to primetim, jer sam osecao sazaljenje prema staroj baki koja me je odgajila. Kada sam joj pre mesec i po dana doneo Primed 5, koji je svaki dan redovna uzimala, primetio sam da nije vise tako bolno prisutna belina bakinih šaka.
Primed 5 je zaista delotvoran prirodni preparat, koji sam i ja poceo da konzumiram u cilju preventive, iako imam tek 22 godine!!!
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am

Post od peniko »

A da ti nisi neki multilevel trgovac koji radi sa tim PRIMEDOM, posto mi je malo neverovatno da uzimas i primed 2 i primed 5 :-? :-?
Cogito ergo doleo....
stankoni
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 23, 2008 11:20 pm
Kontakt:

PRIMED 5

Post od stankoni »

Ja isto koristim dva PRIMEDa odjednom
PRIMED 5 za cirkulaciju
i PRIMED 1 FORTE antistres za opuštanje
Pošto sam upoznat sa procesom proizvodnje, znam da zbog
svog sastava ne mogu imati kontraindikacije vec samo pozitivna dejstva.
:wink:
ne znam za vas, ali ja sam se izlečio
ninkovicluka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 18, 2008 11:28 am

Post od ninkovicluka »

3. decembar je prilicno udaljen od mog poslednjeg oglasavanja, nije mi namera nikoga da ubedjujem i podstaknem na bilo sta, moguce je da mom metabolizmu, pa i bakinom odgovara konkretan proizvod sa markom Primed, sto sa drugim mozda nije slucaj. Kada je zdravlje u pitanju ne treba biti skeptican nego jednostavno probati lekoviti preparat i od srca ga pohvaliti, ako zaista on deluje.
Ziveo Primed, a ziveli i kriticari, nista bez njih!!!
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 1:39 pm

Post od sunny_n »

Menadzeri, samo vi pijte taj primid i uzivajte! Sudeci po vasim postovima, vidim da vam je marketing jaca strana. Bljak!
Mihajlobre
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 29, 2008 12:34 am

Post od Mihajlobre »

sunny_n napisao:Menadzeri, samo vi pijte taj primid i uzivajte! Sudeci po vasim postovima, vidim da vam je marketing jaca strana. Bljak!
Moje skromno misljenje je da si u pravu sto se tice reklame, vidim da reklamira i primid 2 bas, BLJAKKKK.
Odgovori