pozrdav svima jos jednom, ja imam 32 godine i na presololu sam nazovi vec par godina, mada sam samovoljno prekidala, sto nije ispadalo dobro, sad vec sest meseci pijem redovno presolol i magnezijum i nemam toliko cesto tahikardije i extrasistole...definitivno lek treba redovno piti ako pomaze i vraca kvalitet zivota...moje pitanje za dr Ivicu je, pored prolapsa imam i blago krivu kicmu, blagu deformaciju grudne kosti, visoka sam 157 cm i 42 kg, sto je nizak indeks telesne mase..sad sam razumela da je sve to genetski uslovljeno zajedno, tj povezano, da li je to tacno? drugo pitanje je , pored prolapsa oba mitralna zalska imam i mitralnu regur. drugog stepena, da li mogu moje aritmije da budu i "opasnije ", ne samo "dosadne"?
Pored pitanja, zelela bih da posaljem pohvalu doktoru Ivici na srtpljivim odgovorima, sto zaista moze psihicki da pomogne pacijetima, i na entuzijazmu sa kojuim obavlja svoj posao. Mislim da mnogim njegovim kolegama treba da bude uzor i po znanju i po posvecenosti poslu i ljudima, i jos jednom hvala...