PREPORUKA ZA KARDIOLOGA U BEOGRADU

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
tacabl
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 26, 2014 10:46 am

PREPORUKA ZA KARDIOLOGA U BEOGRADU

Post od tacabl »

Pozdrav svima.Nisam iz Beograda, a hitno mi je potrebno mišljenje iskusnog kardiologa, pa bih vas molila da mi nekoga preporučite i ako znate gde radi. Unapred hvala.
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Re: PREPORUKA ZA KARDIOLOGA U BEOGRADU

Post od tanja68 »

Moja preporuka je dr. Zora Naumovic klinika Ostrog.
tacabl
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 26, 2014 10:46 am

Post od tacabl »

tanja68 napisao:Moja preporuka je dr. Zora Naumovic klinika Ostrog.
Ok, hvala puno na odgovoru.
aleksandar.cuki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 15, 2015 5:05 pm

Post od aleksandar.cuki »

doktorka Zora Naumovic ne radi vise u klinici Ostrog vec radi u ordinaciji Zora u ulici generala Anrija 10 takodje na Vozdovcu
aleksandar.cuki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 15, 2015 5:05 pm

Post od aleksandar.cuki »

BROJ TELEFONA ORDINACIJE ZORA NAUMOVIC JE 0605268811
dekiska
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 20, 2015 10:53 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od dekiska »

Jedan od najiskusnijih kardiologa sa VMA je Dr Nemanja Djenic. Ako vam je potreban hitan pregled i misljenje mozete ga potraziti i privatno u poliklinici Artcor na Banovom Brdu. Telefone klinike cete naci na sajtu: http://artcor.rs
Na VMA prima pacijente svakog ponedeljka posle podne, ali morate zakazati unapred...
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

dr zora naumovic, koju pominjete kao "najbolju" se, pre svega, lazno predstavlja titulom "prof. dr" - koju je stekla dok je postojao privatni medicinski fakultet, koji nikada za svojih (valjda) 7 godina postojanja nikada nije stekao akreditaciju, i "studenti" koji su ga zavrsili ne mogu nigde ni da staziraju i poloze drzavni ispit, a kamoli da rade.
radno iskustvo pomenute "profesorke" se vec oko 15 godina (nakon rada u koronarnoj jedinici u loznici) svodi na nekoliko pregleda nedeljno, a nekada i manje po raznim privatnim ordinacijama...

najbolji kardiolozi rade u ikvb "dedinje", potom ide klinicki centar srbije (neki njihovi dr odlicni uglavnom stariji i srednji, podmladak im je ocajan, bezati od tih doktora kada budu za godinu-dve poceli da pristizu da samostalno rade)

privatno, najbolja i najkompletnija kardioloska usluga se moze dobiti kod prof. milutina mirica koji je nakon dedinja i gradske bolnice otvorio sopstvenu praksu.
david100
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 20, 2018 10:29 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od david100 »

Moja najiskrenija preporuka je dr Rodoljub Ristić koji važi za jednog od najboljih BG kardiologa. Redovno gostuje na RTS-u i ima svoje tematske kardiološke emisije na Happy televiziji. Potražite malo na youtube-u, naći ćete desetine i desetine njegovih klipova. Moje iskustvo sa njim je odlično, prezadovoljan sam. Nepogrešiv dijagnostičar! Kontakt možete naći na sajtu njegove klinike https://www.nasapoliklinika.rs
gogi999
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 09, 2008 9:57 pm

Post od gogi999 »

Jos uvek radi dr Ristic?
Odgovori