Evo da budem kratak. Imam 28 god. 185cm, 85kg. Javili su mi se preskoci pre 2 nedelje. Nikada pre nisam imao taj osecaj, doduse jesam mozda davno pre i to traje jedan dan i cao. Mozda sam imao jednom u zivotu tako nesto. Dosta sam se sekirao poslednjih dana, a pritom i imam anksioznost od pre 3 godine jos, i slabije spavam. Medjutim, posto je ovo srce, i posto se broj tih preskoka od 3,4 tokom dana, skocili na 100tine, uplasio sam se i zakazao odmah pregled kod privatnika najboljeg za koga sam cuo a ujedno coveka i poznajem. Uradio mi je pregled detaljan ultrazvukom i ekg. I sve je u najboljem redu. Pitao sam ga da li mogu da treniram sa tegovima i to zbog tih preskoka (nekad znaju i posle fizickog naprezanja da se jave, a nekad i kad mirujem i nista ne radim) i on je rekao da mi je srce skroz zdravo i da mogu da se bavim nesmetano sa cime god zelim. Nisam dobio nikakve lekove nista, ali sam citao na internetu za te holtere i stres testove, i stalno uvek nesto NOVO postoji, i sada vise ne znam jel to radi moja psiha ili postoji mogucnost da te moje palpitacije imaju nekog drugog osnova osim psihickog. ZNam sada ce odmah nekolicina ljudi da kaze OBAVEZNO URADI to i to, HITNO uradi ovo i ONO, mislim a takvi komentari logicno samo mogu da pogorsaju stanje svakoga od nas zbog tog straha i stresa. Takodje treba da napomenem da sam pre 6 meseci uzasno patio sa varanjem hrane, i to je trajalo 3 meseca i jos uvek nije skroz proslo, tada su mi radili 2 ekga, u razmacima od mesec dana i sve je bilo u najboljem redu sto se tice srca, sve zive kontrole, krvi, endoskopije, stolica, kandida, jetra i sve je bilo ok. Na kraju se izgleda ispostavilo da je na nervnoj bazi sledio taj zastoj hrane.Danas je skoro proslo, nije jos 100 posto ali recimo 95:) Pritom meni su se tada javile i drugi simptomi bolesti koje sam procitao na internetu, zastoj u grlu (knedla), bolovi, itd. Medjutim evo danas je sve to skoro proslo a nikakve lekove nisam uzimao, osim gela aloja vera. Da ne duzim preterano, posto sam ocigledno delimicno hipohonder, i da sve sto procitam dozivim za par dana, imam utisak kao da me ovaj pregled od lekara nije zadovoljio i sada trazim nove preglede koje treba da obavim. I ne znam sta da radim?

Sta vi mislite?