LM pre neki dan sam ostao bez goriva, motorom, samo sto sam krenuo, i stanem na 100m od benzinske pumpe. I ajde da ga odguram, i krenem, ali tih 100m je bilo jos uz brdo, a motor poprilicno tezak, i dok sam stigao tamo preforsirao sam se... Znaci strasna vrtoglavica, mucnina (bilo jutro, skoro doruckovao), naglo znojenje itd... cim sam osetio da cu mozda da se onesvestim, seo sam na bankin i spustio glavu, i uspeo sam da budem svestan i to jedva... i tako sam sedeo i pomalo pokusavao da dodjem sebi jedno pola sata...
E sad, mene zanima sta se desava sa organizmom kad se preforsiram? I kako se najbolje oporaviti, tj najzdravije... Sta raditi u slucaju preforsiranja... Ne zelim da mi se to desi, ali nekad se zeznem, jbg...
Inace imam 27 god, 100kg, pijem lekove za spustanje pritiska i ovako regulisan je oko 130-140 sa 85-90... I imam neki prolaps u srcu, nesto sa zaliscima, ne znam tacno sta, valjda ne dihtuju najbolje

PS zamolio bih laicke odgovore, jer sam inzinjer i ne znam mnogo (nista) o medicini...
Hvala...