Podrhtavanje srca

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
[email protected]
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 3:15 am

Podrhtavanje srca

Post od [email protected] »

Celu noc osecam podrhtavanje i preskakanje srca. To je prevrsilo svaku meru! Kako je moguce da osecam ovakve tegobe a da mi nije nista? Napila sam se bromazepama, sad cu da zaspim i necu biti svesna, ali tegobe nece prestati! Viol@
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

cao

Post od ontario »

Naj bolje ti je otici do doktora!!!!!!
Zbog slicnih tegoba zavrsila sam u bolnici i odgovor mi nisu dali ali se po njihovim misljenjima sve svodi na stres.......... :cry:
Pozdrav i sretno :P
[email protected]
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 3:15 am

Podrhtavanja i dalje traju

Post od [email protected] »

Bila sam , uradili su mi EKG koji nije pokazao nikakve promene. Mozda jos test opterecenja, holter ili ultrazvuk srca. I sestra mi ima iste simptome, a i nasa drugarica koja je ,inace, kardiolog.Pijemo istu terapiju, propranolol, bromazepam i andol. Rekla mi je da se ne brinem posebno jer se od toga ne umire, samo treba otkriti da se iza svega ne nalazi neko drugo oboljenje.Zena je zapanjena brojem mladih ljudi koji joj se javljaju za savet.

pOzdrav :wink: [/b]
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

To nam je "od zdrave hrane" i od "bezbrizne drzave" u kojoj zivimo...
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori