pitanje za dr ivicu
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 7:07 am
pitanje za dr ivicu
dragi doktore iako sam vec pitao clanove moje porodice o mome problemu ja bih voleo da pitam i vas ovim putem da bi i ostali na ovom sajtu koji imaju slicnih problema dobiju odgovor iako ga nisu imali. Naime, ozenjen sam covek 34 godine imam dvoje dece i trenutno sam u kanadi 2001 imao sam saobracajnu nesrecu kojom prilikom sam bio tesko povredjen i ostao bez svesti te sam odmah posle jednog dana u bolnici dobio dijagnozu, comotio cerebri.Od toga dana zivot mi se promenio posto sam bio u nemogucnosti da budem pod njegom doktora clanova moje porodice koji rade u Bosni iako sam savetovan da sam prekinem terapije koje primam ovde u kanadi ja bih voleo i vase misljenje koliko je opasno za mene da prekinem tretman tableta tramadol hydrocloride jer mi moj brat savetuje i pruza mogucnost da mi salje tablete akineton zbog moje poslednje dijagnoze parkinsonov sindrom. unapred vam zahvaljujem..
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
malocas poslah odgovor, ali "puce veza": da sad skratim: posle potreasa mozga uzimati tramadol, sintetski opioidni analgetik - to je neobicno. A i akineton - daje se kod parkinson sindroma tek kad madopar ne uspe...
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 7:07 am
Hvala vam sto ste nasli vremena za mene,vidim da vas je zbunilo ukljucivanje pomenutog lijeka,naime poslije nesrece i do danasnjeg dana koristim tramadol zbog jakih bolova u glavi koji znaju i da budu neizdrzljivi pogotovo na promjenu vremena.U pocetku sam koristio kodein ali nije mi bas pomagao.Akineton mi je preporucen zbog simptoma koje sam objasnio doktoru(uBiH)a radi se o ponekad gubljenju kontrole i ravnoteze pogotovo dok vozim auto tako da ga totalno i izbjegavam voziti a ukoliko ti simptomi nastave receno mi je da ce mi privilegija voznje auta biti veoma ogranicena.U svakom slucaju hvala vam.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Jul 05, 2007 4:43 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nisam bas razumela dali ste Vi od 2001 god. kada se nesreca dogodila bili na kontrolu.Kad neko ima problema u smislu kratkotrajnih gubitaka svesti koji mu ogranicavaju zivot (ne moze voziti, biti na visini) onda bi trebalo da ode kod neurologa i da se vidi stvarno stanje.
A sto se tice tolikog dugog uzimanjanja tramadola cudim se dali ste u stanju sa se lako odviknete.
Idite kod lekara!
Ne preuzimajte nista na svoju ruku!
A sto se tice tolikog dugog uzimanjanja tramadola cudim se dali ste u stanju sa se lako odviknete.
Idite kod lekara!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Jul 05, 2007 4:43 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nisam bas razumela dali ste Vi od 2001 god. kada se nesreca dogodila bili na kontrolu.Kad neko ima problema u smislu kratkotrajnih gubitaka svesti koji mu ogranicavaju zivot (ne moze voziti, biti na visini) onda bi trebalo da ode kod neurologa i da se vidi stvarno stanje.
Idite kod lekara!
Idite kod lekara!