Sad kad se setim prvog pregleda kod kardiologa kad mi merio pritisak, poslsuao stetoskopom i na kraju oterao napolje u fazonu: "decko nema ovde nista vi ste uredu, ne trosite mi vreme. Sledeci..." Vidim koliko je bio upravu. Znaci ovo je prvi i poslednji put da ja otpisem misljenje lekara i da se ja igram doktora
Otkucaji srca u minuti
Doktore ipak su me pustili a ja sam prihvatio da radim stres test i holter i to na dan doceka Nove Godine
. Stres test na ergo bicikli sam briljirao , prekinut u 19 min , otpor 185 Watts , pritisak 200/80, srcana frekvenca 175, ekg normalan. Holter isto bez greske. Jedino sam razocaran prosecnom frenkvencom od 91 bpm 
Sad kad se setim prvog pregleda kod kardiologa kad mi merio pritisak, poslsuao stetoskopom i na kraju oterao napolje u fazonu: "decko nema ovde nista vi ste uredu, ne trosite mi vreme. Sledeci..." Vidim koliko je bio upravu. Znaci ovo je prvi i poslednji put da ja otpisem misljenje lekara i da se ja igram doktora
-
Aleksandra14m
- Novi član

- Pridružio se: Ned Mar 19, 2017 8:48 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Otkucaji srca u minuti
Meni je puls u stanju mirovanja preko 90 pa se ne brinem,a kad se malo aktiviram ide i preko 120 i tako.Isto sam sve zive nalaze uradila i sve ok.Na holteru prosecna frek 84min.Pila i tablete neke betablokatore sad i njih ne pijem....Kardiolog kaze sve mi je iz glave i na nervnoj bazi...Sad pa ubedi glavu da se smiri