Postovani,
jako su mi potrebna generalno vasa misljenja o operaciji varikoznih vena na nogama. Naime, moj otac je prosle godine operisao vene na jednoj nozi(jer se obe ne rade u isto vreme) i lekar je bas bio iznenadjen jer je imao kako je rekao "izuzetno puno vena" tako da tada nije uspeo sve da sanira. Predlozio mu je da sada, u skorije vreme operise obe noge, nogu koju nije nikad operisao jer je ona bila planirana za godinu dana ali ovaj put bi operisao i ovu sto je vec operisao jer je "ostalo vena" . Meni je sve ovo malo nejasno.
Koliko je to opasna procedura? Kakve su moguce komplikacije? Zabrinut sam jer sam neupucen i ne znam generalno kakav je tip operacije koji sam gore opisao.
Hvala unapred na odgovorima!
Operacija prosirenih vena na obe noge u isto vreme
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 23, 2018 3:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Operacija prosirenih vena na obe noge u isto vreme
.... hmm...
nadao sam se da ce mi neko makar nesto strucno napisati.

nadao sam se da ce mi neko makar nesto strucno napisati.

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Џабе се надаш када нема стручњака.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Sep 05, 2013 9:58 pm
Slušaj to je tema za veoma stručne doktore koji se time bave svakodnevno. Topla preporuka da se obratiš doktoru Dragiću ukoliko ga uspeš "uhvatiti". Tu imaš mnogo faktora očevu dob, fizičko stanje, kondiciju, nalaze krvi, da li je depresivan itd. da ti ne nabrajam. Nazovi njihovu kliniku u Beogradu ispričaj o čemu se radi. Ne možeš takve stvari rešavati savetima sa foruma. Ali u principu takva operacija pogotovo ako se izvodi laserom je najmanje rizična.