Nizak pritisak
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Avg 03, 2007 1:16 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nizak pritisak
Kako da podignem pritisak?Npr.bademi spustaju pritisak,te bih ih toplo preporucila svakom ko ima problema sa visokim pritiskom.Imam problema sa niskim,a lekove ne zelim da pijem.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Avg 03, 2007 1:16 pm
To radim od kada znam za sebe,ali mi ne pomaze.Kafa mi samo trenutno podigne pritisak i to ako imam srece toga dana.Molim,jos neki savet!I da,bavim se aktivnoscu,da me ne posavetujete kako treba da se bavim sportom.Bavim se,a moj pritisak je nizak.Do toga dolazi leti u toku dana.Zasto samo kada su visoke temperature i zasto samo danju,ne znam.Ako neko zna neka mi objasni.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Na toploti se krvni sudovi sire a tako se snizava i pritisak. (bar sam ja to tako skapirala, ovo uzmi sa rezervom).Merylin napisao:To radim od kada znam za sebe,ali mi ne pomaze.Kafa mi samo trenutno podigne pritisak i to ako imam srece toga dana.Molim,jos neki savet!I da,bavim se aktivnoscu,da me ne posavetujete kako treba da se bavim sportom.Bavim se,a moj pritisak je nizak.Do toga dolazi leti u toku dana.Zasto samo kada su visoke temperature i zasto samo danju,ne znam.Ako neko zna neka mi objasni.
kafa je jedna velika zabluda, ona podigne pritisak, ali u veoma kratkom roku ga naglo i spusti, tako da ja kafu ne bih preporucila uopste.
Setaj sto vise, a ako to ne pomaze, obrati se lekaru i dobices terapiju za regulisanje pritiska.

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Jul 05, 2007 4:43 pm
Majja, u pravu si sto se krvnih sudova tice.
Pored toga kad je toplo vreme putem potenja gube se soli pa se trebaju nadoknaditi tako sto se uzimalu mineralna pica a ne obicna voda,jer bi se u tom slucaju stanje moglo pogorsati.
Korisna su i oralna rehidrataciona sredstva koja se mogu bez recepta kupiti u svakoj apoteci. Kod nas ih ima kao Smekta, Nan, Nelit itd.
Pored toga kad je toplo vreme putem potenja gube se soli pa se trebaju nadoknaditi tako sto se uzimalu mineralna pica a ne obicna voda,jer bi se u tom slucaju stanje moglo pogorsati.
Korisna su i oralna rehidrataciona sredstva koja se mogu bez recepta kupiti u svakoj apoteci. Kod nas ih ima kao Smekta, Nan, Nelit itd.