Pocelo je bolovima u levom ramenu i ruci,kasnije se prosirilo i u levu polovinu grudi i ledjima ali svemu tome nisam davao veliku paznju sve dok mi se nije povecao krvni pritisak! Krenule su posete lekarima,naravno prvo kod internsta i kardiologa gde sam odradio mnogo analiza(holter pritiska,holter EKG-a,test opterecenja,gomilu snimanja uktrazvukom itd) i ustanovljeno je da imam povisen krvni pritisak ,da nista nije zabrinjavajuce i da je bol izazazvan srcanim problemima iskljucen! Nastavio sam pritisak da lecim lekovima,naravno s vremena na vreme sam se kontrolisao,obilazio razne doktore,fizijatre,psihijatre koji su me trpali lekovima za smirenje uglavnom. Sto se tpritiska tice stanje je bilo sve bolje ali ne i bolova. Bol se ili bolje receno ta neprijatnost koja mi neda mira javlja se u levoj ruci,levoj polivini grudi i vratu. Siri se i na levu stranu ledja preko lopatice pa sve do kicme. Vremenom mi se rame rasklimalo tako da kazem,ne znam kako da se izrazim...pri nekim pokretima rame pucketa,sve se u tom ramenom pojasu lomi i krsi. Vrat ubija od bolova i ukocenosti i sve je bukvalno povezano! Da napomenem da sam radio snimke ramena i vrata,radio reuma faktor i sve je uredu. Cela situacija dize tenziju,nervozu,razdrazljivost... Naidje period kada je meni sasvim ok ali to ne traje dugo,gotovo da ne prodje dan da ja ne osetim neku neprijatnost.
Izvinjavam se ako sam lose srocio ovu moju pricicu,bilo je to iz jednog daha. Voleo bih da cujem necije misljenje,preporuku za neku analizu ili doktora,bilo sta... Sigurno sam mnogo toga zaboravio da napisem ali ako se setim dodacu.
edit: Neki doktori su mi rekli da je sve ovo mozda povezano sa nekim jakim stresom. Da li je moguce?