Molim Vas za savet......

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
tanja78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 5:04 pm

Molim Vas za savet......

Post od tanja78 »

Desava mi se vrlo retko ali ipak se ponekad desi da me nocu probudi gubljenje daha, kao da nisam disala nekoliko sekundi. To mi se desilo par puta za godinu dana. Mislila sam da se to desava kad mi je mnogo vruce dok spavam. Medjutim skoro su mi neke zene savetovale da pregledam srce. Usput pocelo je da mi se desava da osecam nesto kao ubrzan rad srca i to me drzi po ceo dan i sutra kao da nista nije bilo. Onda toga nema neko vreme. Ja sam to povezivala sa nervnom napetoscu, ali pocelo to lupanje srca da me nervira. Par puta mi se desilo i da mi deo glave utrne bez ikakvih bolova. Inace imam nizak pritisak ili normalan, nikad visok. Hvala unapred
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

uradite rutinsku laboratoriju + hormone stitaste zlezde i sa tim rezultatima idite kod lekara opste prakse da se uradi ekg i na osnovu svega napravi procena da li treba da idete dalje (kod interniste)
tanja78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 5:04 pm

Post od tanja78 »

Hvala na odgovoru, idem da uradim to sto ste mi rekli pa Vam javljam rezultate.
Odgovori