Molim vas pomozite mi!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
kristina89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 18, 2008 12:44 pm

Molim vas pomozite mi!

Post od kristina89 »

Meni je samo ovo ostalo, da sedim i kucam svoj problem nadajuci se da ce mi neko pomoci, dok doktori diskutuju (vise se prepucavaju) oko toga sta mi zaista fali.
Dakle, imam temperaturu vec mesec i po dana, konstantno od 37.1 do 37.4, ta temperatura i nije nesto visoka ali me lomi i iscrpljuje. Vddila sam krv, sve vrednosti su normalne, isla kod kardiologa zbog tahikardija koje mi se javljaju uz temeraturu, ali i tu je sve u redu. Ekg, eho, dopler - sve je ok. Onda su posumljali na koksaki, pa su me poslali na neku privatnu kliniku da dam krv. IGG veci od 270, a IGM 17.5 (sto je u redu). Onda mi kazu da taj test nista ne znaci i da sam dzaba vadila krv i dala im pare. Inace sve je pocelo kao najobicniji grip. Vec mesec i po dana sam pod antibioticima : palitrex, dve kutije hemomicina, eritromicin, csorimax (nov antibiotik sa poduzim spiskom nezeljenih dejstava) i marocen sada. Meni je stvarno vise svega ovoga dosta i samo zelim da znam sta mi fali. Hvala unapred...
sve manje svoji
a sve vise sami
da li smo zajedno ponekad?
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

trazite uput za institut za infektivne i tropske bolesti ("infektivna klinika" u zargonu) i zamolite da vas na prijemu pregleda prof. dr eleonora gvozdenovic.
u svakom slucaju ovo je ustanova u kojoj treba da se lecite i gde ce biti sagledani svi aspekti vase bolesti.
kristina89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 18, 2008 12:44 pm

Post od kristina89 »

Danas sam bila na infektivnom, kazu da je sve u redu, samo su mi opet vadili krv, a ja i dalje imam temperaturu... :cry:
sve manje svoji
a sve vise sami
da li smo zajedno ponekad?
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

da li ste radili dijagnostiku tuberkuloze?
Odgovori