Molim vas odgovorite mi!!!!
Molim vas odgovorite mi!!!!
Povremeno osecam preskakanje srca i ubrzan rad.Takvo stanje javlja se,recimo,kada sam premorena ili posle obroka,ali moze se javiti i iz cista mira.Ponekad mi srce preskace,ali ne lupa.Za to vreme,osecam da teze disem,i u tom momentu kada mi srce preskoci,na momenat me zagusi u plucima.Vise puta sam radila EKG,svaki put mi je nalaz bio OK.Rezultati analize krvi su takodje OK.Pritisak mi je 120/80,u poslednje vreme,desi se da bude 130/80.Doktori me nisu slali na dalje analize,ali meni se to redovno desava,i pocinje da mi veoma smeta!Da li ovi simptomi mogu ukazivati na nesto ozbiljnije?I,da li da insistiram na daljim analizama?
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Maj 09, 2006 9:48 pm
Pošto ste uradili EKG i on je u redu, da biste bili 100% sigurni možete da uradite i holter. On će da uhvati sve anomalije ritma koje su se dogodile u toku 24 sata. Međutim, ovo i ne mora biti potrebno, jer ipak je vaš lekar tako zaključio, a on ima bolji uvid u vaše stanje.
Ukoliko vam toliko smeta porazgovarajte o nekoj terapiji, recimo neki antiaritmik koji biste pili po potrebi neko vreme.
Ukoliko vam toliko smeta porazgovarajte o nekoj terapiji, recimo neki antiaritmik koji biste pili po potrebi neko vreme.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!