molim vas odgovorite mi dr. Ivica

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
bibica22
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 10, 2007 4:13 pm

molim vas odgovorite mi dr. Ivica

Post od bibica22 »

od start ove godine se ne osecam dobro, bila sam malaksala, osecala sam se kao da gubim ramnotezu. sada imam 28 god. prije 10 godina kad mi je bilo 18 slucajno sam zavrsila na bolnicu i su mi ispitivali dali imam MS. Likvor tada je bio Ok proteini 0,48, MR OK, Sep ok, BAEP ok, samo VEP nije bio dobar. Izvukla sam se i nekako oporavila ali proslo je dosta vreme i mnogo trauma. Oporavila sam se i od tada do sada napravila jos tri kontrolni MR i bili su OK. Sada se ne osecam dobro i otisla sam na pretrage. Bila sam mnogo umorna, spavala sam, osecala vrtoglavice koji osecam i danas svakodnevno, neprijatni strui niz nogama, podrhtavawe na nogama i rukama. Radila sam sledece p[retrage
- krvna slika super sedimentacija 10/15
- usno OK
- ocno ok (nosim dioptriju 2)
- nevroloski pregled ok
- kolor dopler na glavi OK
- EEG ok
- MR na glava i vratni dio OK
- imam bakterija heliko bakter
- EKG svako nad 100 otprilike 110, 115, 122, 105 EHO rekli su mi u redu, radila sam test opterecenja prekinut u 7-mu minutu od predvidenih 12 radi nadmasanje na max (165 ja 183otkucai), kardiolog mi je rekao da imam sinus tahikardiju, nije mi prepisao tablete
Pila sam AFA algi i GONDOREMA REISI (gaba), i vitamini
Tahikardija navistina je moj veliki problem, ali sada u zadnje vreme osecam kako srce cesto mi preskaka, imam bol u grudi i zadnji dio koji je svakodnevni i traje , traje.
Svakodnevno gubim tlo pod nogama, imam vrtoglavice, i neprijatan ocesaj u nogama
Nas prijatel neuropsihijatar koi zna moje stanje i istorijat dao mi je sledecu dijagnozu, po pregledu na njegovom kompjuteru:
Povremeni repetitivni simptomi na vospalenie vo kicmeniot mozok
Kod nas nema ispitivanje na koksaki, znam da sam napeta, ali isto tako osecam da sa mnom nesto nije u redu, ne funkcionisem kako treba, stalno me nesto boli
recite mi sta da radim, sta mislite
Odgovori