Pozz svima,
danas nam je nas +a pedijatrica, kod deteta (3.god.) saopstila navodni fizioloski sum na srcu.Kaze, cula ga je ranije, ali je zaist abezazleno!!!
Mi smo jaaaaako uplaseni i zabrinuti..Mada, nas ona ubedjuje da nema razloga i da se to hoce javiti kod malokrvnosti!!
Pomozite
Molim Vas, Hitno!!!!
Molim Vas, Hitno!!!!
Bojan i Milan...mamine maze!!
Nema razloga za strah
I ja sam kao mala imala isto.
Moji su bili preplaseni
a kardijolog sa Instituta za majku i dete je rekao da to nije opasno, da je fitioloski i da ce mozada proci ili mozada ostati zauvek ali da nije opasno i da ne pravi smetnje.
U gimnaziji na sistematskom pedijatrica mi je to isto rekla, mama i tata se uplasili,
mama me odvede kod kardijologa u bolnicu na B. Kosi
i ona joj opet kaze isto kao i kolega sa instituta sedam godina ranije.
I zaista nikakvih smetnji ni problema sa srcem do danas hvala bogu nisam imala.
Da li taj sum kod mene jos postoji jos ne znam mada cu uskoro verovatno ici kod kardiologa na rutinski pregled zbog moguce hirurske intervencije na dojci.
U[b] svakom slucaju NEMOJ TE SE PLASITI
jer nema razloga [u]ali, dete ipak odvedite na pregled kod decijeg kardiologa[/u].[/b] Po mojim informacijama najbolji u BEG-u su (za klince naravno) dr. Vukomanovic i dr. Kosutic na Institutu ya majku i dete. Pozdrav i sve najbolje Vama i vasim klincima.
Mila Milutinovic Beograd SER

Mila Milutinovic Beograd SER

...
Nije napisala stepen sumica, ali je brzo zavrsila pricu sa pomenutim, iz prostog razloga, sto kaze da je bezazleno...skoro se i ne cuje... jeeedva!
Hvala svim ana odgovorima, zaista nam znaci! A kome i ne bi kada su nasa decica u pitanju!!!
Pozdrav za sve!

Hvala svim ana odgovorima, zaista nam znaci! A kome i ne bi kada su nasa decica u pitanju!!!
Pozdrav za sve!

Bojan i Milan...mamine maze!!