molim za savet

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
diva
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 02, 2009 7:35 pm

molim za savet

Post od diva »

Vec sedam meseci uzimam beta blokator od 5mg zbog tahikardije.U poslednje vreme pada mi pritisak ili puls mi je ispod65 u minuti,pa mi je kardiolog preporucijo da uzimam samo pola tabletu dnevno.Sve je bilo u redu tri nedelje pa mi je puls bio odjedanput 100 u minuti.Opet mi je kucni lekar rekao da treba da uzimam celu tabletu od 5 mg.Meni nije nikako jasno zasto ja moram dalje da uzimam ove tablete kad mi je srce potpuno zdravo ranije sam uzimala zbog tahikardije ali zasto sad i dalje da ih uzimam?Ako uzimam celu tabletu meni padne pritisak ili srce kuca usporeno,ako uzimam samo pola tableta opet problem kako ja da ove tablete otkacim?Jer znam da treba to postepeno covek da radi ,ali koliko dugo?Ako neko ima slicnih iskustva nek mi nesto objasni,molim vas!
Odgovori