molim pomoc ljekara kardiologa

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
waltera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jun 09, 2008 1:58 pm

molim pomoc ljekara kardiologa

Post od waltera »

Evo danas krenuo normalan dan,pojela dorucak popila kafu sa prijateljicom i uzivala u ovom lijepom danu.Doduse zalila sma se na sinocnju visoku temperaturu od koje uvijek dobijem poslije otecene desne u ustima ...ali to sam prepisivala ovulaciji ...posto sam u toj fazi
E sjednem u gradski bus i treba mi do stana 15 min...slusam svoj mp3 kad odjednom......srce lupa hoce da iskoci iz grudi,otezano disanje,tresavica nogu i ruku.....popijem secera i vode nista....dodjem kuci i vidim vrag odnio salu posto sama zivim i nazovem hitnu.....tamo pritisak 160/100 i aritmija.....
Pitaju me jesam li dozivjela kakav shock....ja kazem nisam bas suprotno sve mi je danas kako treba....bez stresa opusteno jutro....
Tako u bolnici napadi se nastavljali ja disala na skrge dok doktor nije dao neku inekciju i poslao me kuci
Tek za 40 min ....ja kao luda trcim u wc i mokrim i kako vise mokrim tako mi se vid vraca u normalu i mogu vec da funkcionisem
Dobila sam uput za ekg,i nalaze stitne zlijezde ali me brine ova temperatura...veceras me opet lomi...bez znojenja smjena hladnoce pa vrucine...ruke hladne ..pa onda gore kao na vatri
sta mi je ....pa tek mi je 25 :cry:
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

zavrsite zapoceta ispitivanja srca i stitaste zlezde, proverite secer.

ukoliko svi nalazi budu u redu, najverovatnje se radi o napadima panike.
waltera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jun 09, 2008 1:58 pm

Post od waltera »

Nikada nisam imala napad panike?
A brine me sto sam bas dan prije a evo i sada me lomi neka mala temperaturica i u ustima kao da imam vulkan...bole me desni....
Ne znam radim sutra stitastu zlijezdu ...zdravstveni sam radnik ali nisam kardiolog...pa me zanima da li je moguce da sam pokupila koksaki virus....
A ako su napadi panike kako da si pruzim prvu pomoc.....da disem u papirnu vrecicu i pijem magnezijum?
Odgovori