Isla sam na UZV pregled srca radi povremenog lupanja i osjecaja probadanja zbog kojih sam pila propranolol oko 2 mjeseca 1x1/2. Ovakav je nalaz: EKG: sinus ritam oko 75/min, Q u inf. odvodima nema karakter patoloskog. UZV srca: normalni dijametri srcanih kaviteta, normalna debljina zidova LVa i IVSa, sve valvule i pripadajuci kuspisi urednog eha, kompetentni.Perikard b.o. Segmentna i globalna kinetika uredni.
Znaci sve je u redu i dr mi je rekao da je to lupanje na nervnoj bazi i dao mi da pijem Helex 0,25 1x1. U apoteci su mi umjesto toga dali Ksalol. Mene je malo strah da pocnem to piti i ne znam kada je najbolje uzeti tab. Mislila sam mozda prije spavanja da me ne bi u toku dana umrtvilo?
Molim misljenje
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 25, 2006 11:46 am
kardiolog????
Neznam gde se lecis ali uzimati ksalol je veoma ozbiljna stvar. Moja poruka je da odes kod nekog ozbiljnog neuropsihijatra sa svim nalazima koji ce proceniti tvoje stanje i dati tacnu dijagnozu tj. koji lek da uzimas. I zapamti, lekove za smirenje namoze da ti prepise kardiolog vec samo psihijatar, veruj mi nisi jedina sa tim problemom i nemoj praviti greske.