Do pre dva meseca bila sam "mirna" nisam imala neke znacajnije tegobe.Inace da napomenem da sam zbog koksakija kako su mi rekli dobila i hipoglikemiju mada sam sa njom prosla samo sa dijetom..
Ono sto mene brine to je sto mi j e moj kardiolog koji me pratio sve ove godine odlucio od novembra prosle godine da ne pijem nista od lekova kao sve je ok...Medjutim nosila sam holter pre tri meseca i sve je bilo ok , dok ,mi se pre dva meseca nije javio strasan bol u grudima i oni kao ajde opet da nosim holter i ima sta da se vidi....Sve preskok do preskoka a i kako su mi oni to rekli ja sad ne znam ima 5 u nisu vezanih vesa a kazu da to nije dobro..STo se tice zaliska kazu da se svi ugibaju put ka nazad a doca mi rekao da su otvoreni mnogo ...sto me jako uplasilo...Poslao me u bg na ispitivanje neko ali tamo su me stvarno "divno"docekali..doca kod kog su me uputli kao zauzet tako mi rekao i poslao me kod njegovog kolege a ovaj je poceo da mi se dere nije hteo ni da me saslusa samo mi rekao uzimaj minsetil 2*1 ,diklofen za te bolove koje imam i sedativ neki da me smiri ..Ali ja stvarno nisam napeta i nervozna...Ja sam bas smirena osoba.. Dakle niko nije pogledo pravu sliku onog za sta su me poslali...A da.cak je taj docanaglasio da se minsetil ne moze naci kod nas nego licno njemu da se obratim ,da ga potrazim i da mi naruci iz grcke... Mada sam ja uspela da ga nadjem sama...A naravno pocela sam da ga pijem...Edjutiim meni vec mesec dana opet ona temperatura krece se izmedju 37 do 37,4 . MIslim znam d a nije to neka temperatura ali opet ne mogu da funkcionisem lepo.Cak se desilo pre par dana opet ono podrhtavanje organizma kao pre,gusenje ubrzan rad srca ,malaksalost i neka vrtoglavica a pritisak varirao ...Skoci pa padne i sve tako.. Na kraju sam zavrsila u hitnoj pomoci gde mi je pritisak bio 80\40 i dali mi infuziju da me osveze i vitamine naravno i evo primam je vec nekoliko dana al ja i dalje imam temperaturu i zamaram se... imala sam jake bolove u grudima 15tak danaJA to donekle povezujem sa ovim vrucinama al opet nije svejedno

Hvala Vam unapred na odgovoru