lupanje u grudima

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
sale88
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Maj 14, 2013 6:33 pm

lupanje u grudima

Post od sale88 »

Vec nekoliko puta mi se desava ista situacija. Kad legnem da spavam, neposredno pred pocetak sna,(ne spavam, ali nisam ni budan) ukoci mi se celo telo, imam lupanje u predelu grudi, i kao da me je neko vezao, ne mogu ni da se pomerim ni nita, i to traje oko pola minuta, po mojoj proceni. Da, a kad se "razbistrim" osecam kao nesto izmedju trnjenja i peckanja u predelu podlaktice i dlanova i prstiju na levoj ruci. Ima neko predstavu sta bi moglo biti?
Bg992
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Sep 21, 2014 9:24 pm

Re: lupanje u grudima

Post od Bg992 »

Kod lekara drugar,ne na forum.Ovde dodjes da pokupis neki savet,razmenis iskustvo sa ljudima koji su informisani i pitas sta te zanima,za sve ostalo zna se,tu je lekar.Jako bi bilo glupo da ti bilo ko ovako na bum napise bilo sta.Sta moze da bude ne znam,znam da je prva i logicna stvar ako imas lupanje u grudima i ako ti to smeta da se javis lekaru pa da vidis za kasnije.Kontas sta hocu da ti kazem,ovo moze da bude anksioznost npr. al to nije na meni ili nekome drugome da ti kaze.Za to je tu lekar.
sale88
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Maj 14, 2013 6:33 pm

Re: lupanje u grudima

Post od sale88 »

Pa bre ja mislio ovde moze da se obavi pregled, online. Salim se. Ne moze niko da zna naravno, ja sam samo pitao sta bi moglo da bude, posto mi se to javlja na karakteristican nacin, moze svasta da bude. Hvala u svakom slucaju.
Odgovori