Postovani,
Javljam se u ime mog oca koji ima 75 g. i ne koristi se Internetom. Moj otac je nako pretrpljenog infarkta uradio koronarografiju i ugradjena su mu 4 stenta. Odmah nakon intervencije osecao se odlicno, kao preporodjen. Nekoliko meseci nakon intervencije, poceo je da oseca konstantan bol u predelu srce (leve bradavice). Uradio je sve analize kod kardiologa (pocev od krvi, Holtera, itd. ) i sve analize su dale odlicne rezultate sto se srca sita. S tog razloga kardiolog mog oca iskljucuje da se radi o srcu. Bol jos uvek postoji i veoma je neprijatan kako ga opisuje moj otac. S vremena na vreme nestane. Najljubaznije molim da objasnite o cemu se radi po vasem iskustvu i sta predlazete. Napominjem da moj otac retko se krece obzirom da ima cox artrosu. Puno Hvala!
Konstanti bol u srcu
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 04, 2007 11:43 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Konstanti bol u srcu
zorica
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Ako nije uradio ponovnu koronarografiju, ne moze se iskljuciti druga obstrukcija, spazam ili re-obstrukcija na samom stentu. Da li je na terapiji Plavix-om? Da li uzima Dilcoran ili slicne lekove? Da li bol prolazi na stavljanje Nitroglicerina? Prema pojedinim izvorima i do oko 10% pacijenata sa stentom imaju, na zalost, potrebu da se i dalje lece, jer je stentovanje izvedeno ili neefikasno, ili je doslo do obliteracije stenta...
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.